Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok jó pasi, de a szép csajok tetszenek. Sosem lesz barátnőm akkor, ugye?
Figyelt kérdés
Sajnos én nem tudok megelégedni a molett, vagy átlagos lányokkal. Nyugodtan nevezz felszínesnek kibírom. :) De akkor sem fogok olyannal összejönni, aki nem vonz külsőre,belsőre egyaránt engem.
Mitől lenne az jó?
Elfogadom, és vállalom a következményeket, hogy soha nem leszek boldog, és még randijaim sem lesznek. Mi rosszabb történhet velem? Nem lesz csajom? Eddig sem nagyon volt... 27/F
2015. nov. 28. 12:51
11/13 anonim válasza:
Az, hogy hogyan értékeled magad, semmilyen hatással nincs arra, hogy milyen visszajelzéseket kapsz. Fordítva sokkal inkább működik.
12/13 anonim válasza:
Gratulálok magyarok hogy lepontoztatok. Sajnálom hogy közétek tartozom!
13/13 anonim válasza:
"Gratulálok magyarok hogy lepontoztatok. Sajnálom hogy közétek tartozom!"
Mi annál jobban sajnáljuk, hogy "ide tartozol". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!