Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem vagyok jó pasi, de a szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok jó pasi, de a szép csajok tetszenek. Sosem lesz barátnőm akkor, ugye?

Figyelt kérdés

Sajnos én nem tudok megelégedni a molett, vagy átlagos lányokkal. Nyugodtan nevezz felszínesnek kibírom. :) De akkor sem fogok olyannal összejönni, aki nem vonz külsőre,belsőre egyaránt engem.

Mitől lenne az jó?

Elfogadom, és vállalom a következményeket, hogy soha nem leszek boldog, és még randijaim sem lesznek. Mi rosszabb történhet velem? Nem lesz csajom? Eddig sem nagyon volt... 27/F

2015. nov. 28. 12:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
15%

Ez van sajnos,esélyed közelít a 0-hoz.Ne aggódj,sokan vagyunk még így ezzel,bár nekem azt átlagos lányok tökéletesen elegek lennének,de még ők sem állnak szóba sem velem,mert nem születtem jóképűnek... :/

24/F

2015. nov. 28. 13:02
 2/13 A kérdező kommentje:

Nagyon sok átlagos srácot látok átlagos csajjal.

A jóképűség a szép nőknél fontos.

2015. nov. 28. 13:04
 3/13 anonim ***** válasza:
36%
A szép nőknél esélytelen vagy, ha nem születtél jóképűnek. Egyébként az átlagos lányok is rögtön lecserélik az átlagos pasijukat, ha egy jobb képű feltűnik a színen.
2015. nov. 28. 13:14
 4/13 anonim ***** válasza:
33%
Ilyen önbizalommal nincs esélyed.Egy nő kismillió dolgot figyelembe vesz...Nem csak a fejedet.Az a gáz hogy 27 évesen ilyen nyuszi vagy hogy oda se mersz menni egy csajhoz aki tetszik.Pedig ha nem keringeted a tesztoszteront akkor elgyengül a férfi oldalad.A szex önbizalmat ad, erősít lélekben is.
2015. nov. 28. 13:19
 5/13 anonim ***** válasza:
31%
Én szép(nek mondott) lány vagyok, és ismerkednék veled, igaz messze élek:( de ha kedves, mosolygós fiú vagy, hidd el, így is találhatsz szép lányt!:)
2015. nov. 28. 13:24
 6/13 anonim ***** válasza:
62%
Nincs pénzed, de Audi R8-at akarsz. Ez ugyan olyan.
2015. nov. 28. 13:58
 7/13 anonim ***** válasza:
45%

Ahogy én észrevettem nem az számít a nőknek hogy mennyire vagy jóképű. Sok olyan srácot láttam már szép csajjal akiknek béna fejük van.

Sokkal jobban számít a kisugárzásod, hogy mennyire vagy népszerű, mennyire vagy "rosszfiú", mennyire vagy nagyszájú és persze az is számít hogy mennyi pénzed van.

2015. nov. 28. 14:08
 8/13 anonim ***** válasza:
56%
Ha durván magabiztos vagy, és menő, van egy jó állásod, pl. főnök vagy, akkor lehet szép csajod. Nem feltétlen a pénz kell a nőknek, hanem, hogy tisztelni tudjon. Én ezekért tudnálak tisztelni, ha mondjuk a ronda fejed ellenére volna olyan dumád, kisugárzásod, hogy megfogj.
2015. nov. 28. 14:27
 9/13 A kérdező kommentje:

150.000 Forintot keresek, nincs magas beosztásom, sem státuszom, nem vagyok rosszfiú, kevés barátom van, szüleimmel lakom, nem vagyok kigyúrva.

Ezek után?

2015. nov. 28. 14:32
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Negatívan értékeled magad és pozitív visszajelzésekre számítasz.Logikai bukfenc.

Könyvajánló:

Brian Tracy:Maximális teljesítmény.Ez sokat segíthet.

2015. nov. 28. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!