Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok jó pasi, de a szép csajok tetszenek. Sosem lesz barátnőm akkor, ugye?
Sajnos én nem tudok megelégedni a molett, vagy átlagos lányokkal. Nyugodtan nevezz felszínesnek kibírom. :) De akkor sem fogok olyannal összejönni, aki nem vonz külsőre,belsőre egyaránt engem.
Mitől lenne az jó?
Elfogadom, és vállalom a következményeket, hogy soha nem leszek boldog, és még randijaim sem lesznek. Mi rosszabb történhet velem? Nem lesz csajom? Eddig sem nagyon volt... 27/F
Ez van sajnos,esélyed közelít a 0-hoz.Ne aggódj,sokan vagyunk még így ezzel,bár nekem azt átlagos lányok tökéletesen elegek lennének,de még ők sem állnak szóba sem velem,mert nem születtem jóképűnek... :/
24/F
Nagyon sok átlagos srácot látok átlagos csajjal.
A jóképűség a szép nőknél fontos.
Ahogy én észrevettem nem az számít a nőknek hogy mennyire vagy jóképű. Sok olyan srácot láttam már szép csajjal akiknek béna fejük van.
Sokkal jobban számít a kisugárzásod, hogy mennyire vagy népszerű, mennyire vagy "rosszfiú", mennyire vagy nagyszájú és persze az is számít hogy mennyi pénzed van.
150.000 Forintot keresek, nincs magas beosztásom, sem státuszom, nem vagyok rosszfiú, kevés barátom van, szüleimmel lakom, nem vagyok kigyúrva.
Ezek után?
Negatívan értékeled magad és pozitív visszajelzésekre számítasz.Logikai bukfenc.
Könyvajánló:
Brian Tracy:Maximális teljesítmény.Ez sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!