Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó bemutatkozás lenne társkereső oldalra?
Azt mondják egy jó bemutatkozás fontosabb sokszor egy képnél is. Úgy gondoltam leírom az igazat magamról és ezzel a női lélekre szeretnék hatni
"Kedves Látogató!
Gábor vagyok egy itteni társkereső! Ha egy igazi férfit szeretnél, akkor rossz helyen jársz, ugyanis én egy érzelmes nagy gyerek vagyok még, bolondozás számomra alapkövetelmény.
Nagyon tudok szeretni, úgy mint egy kiscica, dorombolni bújni hozzád.
Ha egy igazi férfit szeretnél megteheted, de akkor vállad azt a következményt hogy meg fog csalni, mert köztudott hogy a hűség és a férfiasság ellentétes tulajdonságok.
Remélem akkor írsz ha mindent világosan megértettél, mert nem szeretném újból elmagyarázni ezeket.
Várom sok leveleiteket!
Üdv
Gabi!
Remélem kamu amit írtál és ilyen nincs :D
A bemutatkozásod alapján tényleg egy hisztis kisfiúnak tűnsz, de mókásnak, bolondosnak csöppet se. Most komoly ebbe a levélbe hol a humor amilyenek beállítod magad? Egyáltalán nem látszol szeretetre képes partnernek se. Aztán másokat ócsárolsz és a vége? A legjobb kb. felfogtad te csökkent képességű,hogy én megmondtam a tutit milyen egy férfi. (köszönöm,hogy felvilágosítottál ,én azt hittem egy hűséges FÉRFIvel élek 10 éve, de ezek szerint ilyen nem létezik, te már csak tudod :D)
Am nem a szívükre, hanem a menekülő ösztöneikre hatsz majd inkább.
Várom sok leveleiteket- mennyi önbizalom, csak úgy özönleni fognak a levelek, annyian akarnak majd téged, persze csak azok akik világosan felfogták a bölcsességedet,a többiek nem mernek szóba állni egy ekkora bolondos, gyerekes géniusszal. (am köszi Neked köszönhetően jókedvűen fekszek le aludni annyit röhögtem a leveleden, milyen szánalmas.) :)
Vicces kedvemben vagyok így éjnek idején, szóval elemezzük ki mondatról mondatra.
"Gábor vagyok [vessző] egy itteni társkereső!"
Na majd még a végén azt hiszik, hogy egy tök más oldalon vannak... Ergo a második tagmondat nem tartalmaz hasznos információt, tök felesleges.
"Ha egy igazi férfit szeretnél, akkor rossz helyen jársz,"
Az első lényeges mondatod negatív hangulatú. Nem jó. Nagyon nem.
" ugyanis én egy érzelmes nagy gyerek vagyok még",
Ha gyerek vagy, minek akarsz kapcsolatot? A megjelenés helyén szintén negatív gondolatot keltő megjegyzés.
"[a] bolondozás számomra alapkövetelmény."
Nem tudok olyan logikai összefüggésről, ahol az 'igazi férfi' és a bolondozás egymást kizáró tényező lenne. Logikai hiba.
"Nagyon tudok szeretni"
Ez tulajdonképpen az összes bemutatkozásban benne van. Sablonos.
" úgy mint egy kiscica, dorombolni [vessző] bújni hozzád."
Háttöö... Maradjunk annyiban, hogy ez a mondat nem segít eladni magad hímneműként.
"Ha egy igazi férfit szeretnél [vessző] megteheted, de akkor válla[l]d azt a következményt [vessző] hogy meg fog csalni, mert köztudott [vessző] hogy a hűség és a férfiasság ellentétes tulajdonságok."
Logikai hiba lvl over 8999. Egyrészt a "köztudott" nem hiteles hivatkozás. Alapvető tudományos ismeretekre még so-so lehet így hivatkozni, de egy ilyen szubjektív (és téves) dologra nem. Az állítás emellett szintén erősen negatív és vádló.
"Remélem akkor írsz [vessző] ha mindent világosan megértettél, mert nem szeretném újból elmagyarázni ezeket. "
És a végére még jól le is hülyézed szerencsétlen olvasót úgy látatlanban :D Egy önmagunkat eladni szándékozó írásban az olvasónak való beszólás szintén nagyon-nagyon nem jó. Ja, és megint a negatív hangulat (a 'nem' szó miatt).
"Várom sok leveleiteket!"
A megszólítás egyes számban van, míg az elköszönés már többesben. Ráadásul kapásból versenyhelyzetet teremtesz a nőknek, ami akár azt is sugallhatja, hogy a mennyiségre jobban figyelsz, mint a minőségre.
Összegezve: kb azt tudom mondani, amit előttem már elmondtak. Béna közhelyeket puffogtatsz, mást hibáztatsz, közben hülyének nézed az olvasót. Egy jó reklám nem arról szól, hogy milyen nem vagyok, és a konkurencia mennyire rossz, hanem hogy én milyen vagyok, és miért érdemes engem választani. Pozitív a negatív felett.
Ha nem kamu: egy ilyen szöveggel csodálkoznék, ha épeszű nőt találnál. A saját érdekedben változtass, de az egész gondolkodásodon kéne, mert ez annak az eredménye.
Ha kamu: nos, ha a cél a társkeresésre tökéletesen alkalmatlan levél bemutatása volt, sikerült :D
nem a GYK a negatív hanem te ;)
mindenesetre sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!