Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez jó bemutatkozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó bemutatkozás lenne társkereső oldalra?

Figyelt kérdés

Azt mondják egy jó bemutatkozás fontosabb sokszor egy képnél is. Úgy gondoltam leírom az igazat magamról és ezzel a női lélekre szeretnék hatni

"Kedves Látogató!

Gábor vagyok egy itteni társkereső! Ha egy igazi férfit szeretnél, akkor rossz helyen jársz, ugyanis én egy érzelmes nagy gyerek vagyok még, bolondozás számomra alapkövetelmény.

Nagyon tudok szeretni, úgy mint egy kiscica, dorombolni bújni hozzád.

Ha egy igazi férfit szeretnél megteheted, de akkor vállad azt a következményt hogy meg fog csalni, mert köztudott hogy a hűség és a férfiasság ellentétes tulajdonságok.

Remélem akkor írsz ha mindent világosan megértettél, mert nem szeretném újból elmagyarázni ezeket.

Várom sok leveleiteket!

Üdv

Gabi!

2015. nov. 27. 21:21
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
88%
ennél rosszabb nem is lehetne...hiányolok belőle jó sok vesszőt,itt-ott teljesen értelmetlen a fogalmazás...idióta ez az általánosítás a férfiakról,azt meg hogy fenyegetőzöl is hogy kik írhatnak neked kizárólag, és ez a bunkó,kioktató stílus pont ellentmond annak amit korabban leírtál,mégpedig hogy érzelmes vagy...inkább egy kiábrándult ember utolsó segélykiáltása ez mint bemutatkozás...
2015. nov. 27. 21:27
 2/30 anonim ***** válasza:
87%

Gabi neked fingod sincs arról, hogy milyen férfinek lenni.

Egy igazi férfi nem csalja meg a párját.

Erre amúgy csak fogyatékosok jelentkeznének.

2015. nov. 27. 21:28
 3/30 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Hàt garantàltan nem lesz jelentkező.

"Ha egy igazi férfit keresel,rossz helyen kopogtatsz"

Szted miért vannak a nők a tàrskeresőn? Hàt, hogy férfit talàljanak.

A férfi nem merül ki annyiban, hogy hímvesszővel a làba közt flangàl egy egyén.

Meg az a duma,hogy egy igazi férfi hűtlen....Legnagyobb hazugsàg és ezzel a sajàt (hatalmas )kisebbségi komplexusod kiàltod vilàggà.

A vége meg ez a valami hülye szöveg,hogy remélem megértetted mert nem szeretném mégegyszer elmagyaràzni. Mintha valami értelmi fogyatékos kisgyerekkel beszélnél...

2015. nov. 27. 21:32
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ennél építőbb kritikát nem tudok erre írni: Ez egy fos!
2015. nov. 27. 21:34
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell majd aggódnod a postaládád betelése miatt.
2015. nov. 27. 21:36
 6/30 A kérdező kommentje:

"Szted miért vannak a nők a tàrskeresőn? Hàt, hogy férfit talàljanak. "

Szerintem a legtöbb nőnek elege van már az igazi férfiakból mert sokat csalódtak már bennünk. És ha így máshonnan fogom megközelíteni a dolgot azzal hatni fogok rájuk lelkileg

2015. nov. 27. 21:36
 7/30 anonim ***** válasza:

6#

Az a baj, hogy úgy gondolkodsz mint egy férfi.

Hidd csak el, a nők 1001-esjére is beleesnek majd ugyanúgy olyan férfiakba akik miatt a padlón voltak korábban.

A tetteiknek kell hinni, nem pedig a facebook-os idézeteiknek, hogy ilyen-olyan férfit többé nem...

2015. nov. 27. 21:40
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
remek,már az első üzeneteddel manipulálni akarsz,de még azt is elrontod...ahhoz hogy képes legyél manipulálni előbb egy kis ész is kéne...
2015. nov. 27. 21:43
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel úgy röviden tömören ezt fogod elérni:

Gábor vagyok aki nem akar kapcsolatot!

Várom leveled!

2015. nov. 27. 21:43
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Akikben csalódtak azok nem igazi férfiak. Ezt kellene megértened gabika.

Egyébként próbáld meg és meglátod h senki nem fog jelentkezni.

2015. nov. 27. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!