Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kár már reménykednem is,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kár már reménykednem is, mehetek apácának?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok és szűz.

Vannak pasik akiknek bejövök, de ők nekem nem. Ezek a pasik kb úgy néznek ki hogy úgy vannak vele várnának bármeddig rám csak jöjjek össze velük. A másik véglet az, aki jól néz ki, de képtelen lenne várni rám. Egyszerűen nem találok olyat, aki normális, és azért néz is ki valahogy. Nem érti meg senki, hogy én nem az a fajta vagyok akinek a szex csak úgy simán menne, 3. tali után szinte nulla ismeretség nélkül... Nekem idő kell hozzá (nem a végtelenségig, de minimum 3-4 hónap biztosan...) Hihetetlen hogy egy pasi ezt képtelen lenne kivárni, ha igazán szeret... Valaki a szemembe is mondja hogy "mivel szűz vagy ezért előtte ismerkedni kéne sokáig és nekem az nemgyerebe" Egy másik pasival akivel beszéltem, azt vallotta, hogy "Dehát a komoly kapcsolat is futó kalanddal kezdődik"....Én tartós kapcsolatra vágyom, ahol minden szépen fokozatosan történik meg..Maximálisan el vagyok keseredve, hogy nem találok egy türelmes pasit aki tényleg szeret és képes lenne egy szűz lányra várni..

2015. nov. 26. 22:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%

Tudod veled van a baj, az idő meg fogy.

Egy normális férfi (amilyenre vágysz) biztosan nem fog várni 3-4 hónapot mire hajlandó leszel neki lehúzni a bugyidat, egy szerencsétlen pedig aki 5 évig is reménykedve várna erre nem kell.

Kellemes apácalétet!

2015. nov. 26. 23:03
 2/14 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
57%
Jelentkezőkre vársz vagy arra, h nem nem kell apácának menned?:D
2015. nov. 26. 23:04
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
aki szeretni fog az vár rád,aki erre nem képes az nem szeret igazán.
2015. nov. 26. 23:08
 4/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy egy picit fiatalabbakkal kellene ismerkedned, vagy olyannal, aki szintén tapasztalatlan.

Én is későn veszítettem el, egy idősebb pasival, aki nem tudott várni. Kettős érzéseim voltak ezzel kapcsolatban, mert egyrészt jó volt rajta túl lenni és nem túl misztifikálni tovább a dolgot, másrészt rosszul érintett, nem is akkor inkább később érettebb fejjel, hogy ennyire önös volt. Pedig szeretett is, több éves kapcsolat lett belőle. De a szex nem volt jó vele. És hát ez is egy fontos szempont a kapcsolatban.

2015. nov. 26. 23:09
 5/14 anonim ***** válasza:
10%

"Lehet, hogy pap leszek az előnyösebb talán

De félek hogy azt hiszik kakas volt az apám"

(ú je a rokker zsoltti...)

2015. nov. 26. 23:17
 6/14 anonim ***** válasza:
66%

Nagyok az igényeid! Akinek te kellesz, az neked nem jó, aki neked kell, annak meg te nem vagy jó. :D

Amúgy meg szívesen megismernélek, de úgy érzem én se lennék elég jó neked, hiába lennék türelmes. Már ha egyáltalán ismerkednél itt.

Pedig 24 éves létemre én se voltam még nővel, de ez az én esetemben eléggé negatív dolog, tudom... Jó lenne egy olyan lányt találni akivel elsők lennénk egymásnak.

2015. nov. 26. 23:28
 7/14 anonim ***** válasza:
11%

Vannak pasik akiknek bejövök, de ők nekem nem. Ezek a pasik kb úgy néznek ki hogy úgy vannak vele várnának bármeddig rám csak jöjjek össze velük. tehát a normális srác nem kell!

2 A másik véglet az, aki jól néz ki, de képtelen lenne várni rám. magyarul az alfahím kell de az meg nem fog várni van 100 másik nő! akkor maradj is életed végéig szűz

2015. nov. 26. 23:35
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
Itt szhelyen van egy jó zárda am
2015. nov. 26. 23:40
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
Ne aggódj! Ahhoz, h megtaláld, akivel tényleg összeilletek, nem könnyű megtalálni. Azért, mert látszólag sok tizen- és huszonéves kapcsolatban van, nem kell azt hinni, hogy ők tudnak valamit. Egyszerűen csak hajtja őket a vágy és nem gondolkodnak, semmi másra nem gondolnak, számukra ennyi egy kapcsolat. Te ennél komolyabbat, többet akarsz, ez sajnos néha időbe telik, de a 23 éveddel nem vagy elkésve. Ha a 30-hoz közelednél vagy felette lennél, talán valamivel aggasztóbb lenne a helyzet, de sehol nincs megírva, kinek hány évesen kell a párját megtalálnia. Lehet, pl. 25-26 éves korodra komoly kapcsolatod lesz, és együtt is maradtok, és aki most azt gondolja gond van veled, az meg bekaphatja.
2015. nov. 27. 00:23
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

Utolsóval értek egyet.

Semmi baj. Én értem mire gondolsz, bár már nem vagyok szűz, mikor társkeresőztem egy kis ideig ugyanezt éreztem.

Vagy alfahímek próbálnak gerincre vágni (ami nem kapcsolat) vagy egyáltalán nem vonzó, hozzád nem illő kétségbeesett fiúk (akikkel soha nem szexelnél még ha 100 évet várnának se).

Én is az átlag szomszéd fiú típust kerestem, akivel kölcsönösen megvan a vonzalom és komoly kapcsolat is működik. Szerencsém volt és meg is találtam. Áldott jó ember, udvarias, vicces, szerethető, kedves, hűséges, semmi rejtett ijesztő tulajdonsága nincs, mégse volt népszerű a lányoknál. Pedig még helyes is szerintem, jó nem úgy mint a modellek, de szimmetrikus arca van, semmi szembetűnő hibája nincs.

Ameddig nem találkoztunk én se hittem hogy van ilyen.

Szerintem ne add fel a keresést, és ne a szexen pörögj. Addig oldd meg egyedül, mintsem hogy rossz élmény legyen vagy megbánd.

22l

2015. nov. 27. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!