Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan pasi, aki csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi, aki csak a külseje miatt nem fog soha barátnőt találni?

Figyelt kérdés
Tehát tényleg olyan alacsony ocsmány, hogy egy nőnek sem kell. Most nem az itteni pasikra gondolok, akik sírnak, mert azok nem a külsejük miatt nem találnak, hanem más okok miatt. Hanem az olyan csúnya alacsony pasikra gondolok, akiknek a belsejük tényleg jó és próbálkoznak is, de valahogy nem jön össze nekik egy kapcsolat se és az életbe örökre kimaradnak majd a párkapcsolat, szex a boldogságából CSAK a külsejük miatt.
2015. nov. 26. 17:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
70%
Itt vagyok példának én! Én sokat próbálkozom és a belső értékeim is rendben vannak. Ezt simán le lehet szűrni abból, ahogy a lányok akkor viselkednek velem, amikor még nem láttak képet rólam. Miután persze képet látnak rólam, azonnal eltűnnek, vagy visszaírják, hogy túl ocsmány vagyok. Igen, többnyire ezzel a szóval fogalmazva.
2015. nov. 26. 17:17
 2/22 A kérdező kommentje:
szinte tudtam, hogy ki lesz az első hozzászóló :D :D :D
2015. nov. 26. 17:21
 3/22 anonim ***** válasza:
Az itt irányló ocsmány srácoknak se kell ocsmány barátnő és az ocsmány lányoknak se ocsmány srác, így sajnos beszopják.
2015. nov. 26. 17:29
 4/22 A kérdező kommentje:
3. Miért szerinted az itteni ocsmány pasiknak milyen barátnő kell?
2015. nov. 26. 17:30
 5/22 anonim ***** válasza:
53%
Nekem például bármilyen nő megfelelne, semmi igényem sincsen ilyen téren. De tényleg egy lánynak sem kell egy alacsony és ocsmány férfi, mint amilyen én vagyok. Csakis a külsőm miatt soha, de soha nem lehet párom, pedig az minden vágyam.
2015. nov. 26. 17:38
 6/22 anonim ***** válasza:
Az itteni srácot hizlalt mangalica-királynőt akarnak, de ezek a fránya mangalicát mindig lapátra teszik őket. :(
2015. nov. 26. 17:43
 7/22 anonim ***** válasza:

Nincs olyan. Aki nem talál párt magának, annak az agyában van defektje. Persze ez lehet a külseje miatti komplexus is, de ha agyban rendben lenne, akkor a külsejétől függetlenül találhatna.

mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok egy alfa hím, de a nőket imádom és dugni szeretek. Soha nem volt gond sem szexpartnert, sem rendes társat találni, ha akartam ...

2015. nov. 26. 18:05
 8/22 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, meg még jó páran vagyunk így.
2015. nov. 26. 18:08
 9/22 anonim ***** válasza:
53%
7: Ne haragudj, de hülyeséget állítasz. Semmiféle komplexusom nincsen a külsőmmel kapcsolatosan, reális az önértékelésem, és fejben is rendben vagyok. Ez könnyen kiderül abból, amikor kép nélkül ismerkedem. De hiába volt olyan, hogy a lány már kép nélkül bizonygatta, hogy már belém szeretett és semmit sem fog számítani neki a külsőm, képküldés után mégis lelépett és onnantól semmilyen megkeresésemre nem reagált többé. a igen, aki annyira alacsony és ocsmány, mint én, az rengeteg ilyen dolgot tapasztal, akik viszont legalább átlagosak, azok ezt nem is értik meg, milyen dolog az, ha az ember egész életében még egy mosolyt sem kapott egy lánytól sem!
2015. nov. 26. 18:25
 10/22 anonim ***** válasza:

Van bizony. Pl itt van ez az alacsony és ocsmány srác.

A külseje már elég lenne, hogy soha életében ne találjon párt, de erre még rá is tesz egy lapáttal a rossz személyiségével, alacsony önbizalmával.

2015. nov. 26. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!