Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan létezhet olyan hogy egy átlagos csinosabb lány 2 éve keresi a párját úgy hogy nagyon minimálisak az igényei?
Nem számít neki a külső volt neki alacsony kövér sovány Stb minden fajta párja. Belül nem zavarja ha a fiú nem férfias nem határozott Stb annyi fontos neki hogy kedves legyen figyelmes és okos.
Ő szerint azért nem találja a párját mert kevés az okos pasi és szinte minden pasi csak laza kapcsolatra megy. Igaz lehet ez az ok?
Ne haragudj kérdező hívhatlak sógornak?
Szóval kedves sógor, én úgy gondolom, hogy ő az igazit várja, aki hát már el is érkezett. Tá-dám!
Bár ez a "volt neki minden fajta" nem megnyugtató szöveg :D
2 éve keresi a párját de volt már minden fajta párja. Lol. Akkor lehet inkább ő a válogatós, nem a pasik.
Tudod ki keresi a párját? Én 20 éve nem találtam egyre sem, nem hogy többre.
Sajnos kevés a normális,értelmes érett férfi!
Ezért nem találni,nehéz megtalálni!
Sok sikert!
Az egy dolog hogy kedves figyelmes okos pasi kell, DE nem feltétlen érezhet vonzalmat irántuk. Ha valami nem fogja meg őt a pasi személyiségében, hiába kedves és figyelmes és okos, max egy jó barátként tekint rá.
Az a valami kell, ami felkelti az érdeklődését a másik iránt, ami megfogja őt annyira, hogy minél jobban meg akarja ismerni és minél közelebbi kapcsolatot akarjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!