Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ez mit jelent? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ez mit jelent? Miért ilyen velem?

Figyelt kérdés
Van egy nő. Nekem nagyon tetszik, kedvelem. Próbálkoztam nála, nem utasított el, de kihátrált a dolog elől. Azóta, ha találkozunk mindig nagyon kedves, ha meglát fülig ér a szája. Így kell viselkedni azzal, akit végülis elutasított? Mert ezzel csak felhívja magára a figyelmet, és bíztatásd ad számomra. Jól gondolom? Neki nem közömbösen kellene viselkedni, hogy eszembe se jusson, h megpróbáljam újra?
2015. nov. 25. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Ne csináld már! Csadort ne húzzon magára, mert finoman küldte a jelzéseket, hogy ennyi és ne tovább?

Miért ne nevethetne rád? Attól még, hogy nem akar az ágyába cincálni, még tarthat téged jófej, klassz pasasnak, nem gondolod?

2015. nov. 25. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet viszont kedvel úgy,csak idő kell neki. Örülj neki, hogy ilyen kedves veled, aztán majd jön a dolog, ha jönnie kell.
2015. nov. 25. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
A világ nem körülötted forog. Attól mert nem akar veled lenni, még lehet normális. Jó hogy nem már listát vezessen, hogy "Sanyira, Pistire, Gézára nem szabad mosolyogni, mert bepróbálkoztak, aztán még a végén félreértik"....
2015. nov. 25. 13:28
 4/6 anonim válasza:
Szerintem csak szimplán ilyen természetű. Én is mindenkire mosolygok, mert ilyen vagyok, és sokan félre is szokták érteni.
2015. nov. 25. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Na, az ilyen közhelyek, hogy "idő kell neki" stb., régen rossz.

Ha a lánnyal nem éppen barátságot képzeltél el, hanem többet, akkor hagyd a francba. Ha többet akarsz, neked ez jobb nem lesz, neki meg max. jól jön az egójának.

Vagy megelégedsz azzal, hogy barátkozol vele aztán nagyokat csevegtek az időjárásról, vagy épp kiönti neked a lelked olyan témákról, amikről te nem szívesen hallanál.

Ha megelégedsz a másodhegedűs szereppel, akkor egészségedre, ha meguntad a játszmákat, akkor hagyd a francba, lesz másik lány, hátha nagyobb szerencséd lesz.

Ne csinálj magadból hülyét.

2015. nov. 26. 18:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez az 'idő kell neki" azért meglepett, hogy írtátok. Mivel nem írtam oda, de a megismerkedésünk előtt néhány nappal szakított a pasijával...
2015. nov. 26. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!