Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj hogy nem izgatnak a korombeli lányok?
Hát, amikor én 21 éves voltam, a második egyetemet kezdtem, és az ottani elsőegyetemi elsősök nem is gondolták, hogy én nem velük vagyok egyidős. Szintúgy más "idősebb" évfolyamtársunkról sem.
Aztán az egyetemi életben összefolynak az évfolyamok, akkor már bevezették a kreditrendszert, 28-29 éves elsőegyetemes társaink is voltak, és nagyon egyforms életet éltünk függetlenül attól, hogy valaki 19 más pedig 29 éves volt.
Kérdező, nincs ezzel semmi baj, ne foglalkozz az 1.-vel.
Azzal, hogy 19 éves létedre a 4-5 évvel idősebb lányok jönnek be, azzal nincs semmi gond. A 23-24 éves nők egyáltalán nem öregek, lényegében majdnem a te korosztályod.
5: Én nem értem, miért a korát szúrtad ki akadálynak. Itt őszerinte életvitelbeli külonbség van, mégpedig olyan, ami akkor is meglehetne, ha te volnál most 33 vagy 43 éves.:)
Valamiért nem érzi komfortosnak a kapcsolatot, nem a korral függ össze.
A fiatal lányoknak lehetsz sikeres, nem a korodbelieknél.
19 éves koromban a 15-18 éves lányok dobták elém a bugyijukat.
Egyáltalán hány lánnyal szoktál ismerkedni? Mert ha évi 5 lánynál kezdeményezel, akkor aztán semmi tapasztalatod nem lehet a dolgokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!