Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem úgy működik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem úgy működik az ismerkedés, hogy kiszúr egy pasi és én ezt észreveszem?

Figyelt kérdés

Régen azt hittem, hogy ez így fog működni, hogy ahol éli az ember az életét ott találkozik férfiakkal és ha szimpatikus lesz az egyiknek akkor ezt érzékeli mindkét fél és ennyire egyszerű.

Most meg mi van, hiába megyek sokfelé, nem alakul semmi.

Miért pont a netes ismerkedés oldaná meg a helyzetet a természetes vonzalom kialakulás helyett?

2015. nov. 25. 11:55
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és sokak szerint átlag nőnél jobban nézek ki, csak nehogy az legyen itt a kommentek nagy része, hogy biztos ronda vagyok és azért..
2015. nov. 25. 11:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem, hogy így működik... és tényleg.

De ahhoz, hogy észrevegyem a számomra megfelelő társat, nagyon sokat kellett dolgoznom önmagamon. Tudatosítanom kellett, hogy mi az, amire szükségem van egy kapcsolatban és mi az, amire nincs. Rá kellett jönnöm, hogy a kölcsönös érdeklődésre nem árt kicsit rásegíteni, mert a férfiakban is van elég sok bizonytalanság, és nagyon is igénylik a pozitív megerősítéseket, hogy érezzék, hogy van keresnivalójuk az adott nőnél.

Amikor ezeken a felismeréseken már túl voltam, akkor tényleg ilyen egyszerűvé vált.

2015. nov. 25. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehetsége, hogy rengeteg pasi "kiszúrt" már, csak te azokra oda se bagóztál, mert te a szőke hercegre vársz, az meg az istennek se akar "kiszúrni"...
2015. nov. 25. 12:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezen az alapon napi 5-6 csajom lenne minimum :-D
2015. nov. 25. 12:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Te biztos, hogy itt élsz a Földön? Vagy most csöppentél a Bolygónkra?
2015. nov. 25. 12:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Pedig nagyjából így működik. Talán csak senki nem szúr ki téged, azért nem veszed észre.
2015. nov. 25. 14:24
 7/9 anonim ***** válasza:
2es pls. ezt magyarázd el a többi nőnek is. mind azthiszi hogy élvezzük amikor érinthetetlennek mutatják magukat. én meg nem szeretek hülyét csinálni magamból.
2015. nov. 25. 14:36
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem mutatom magam érinthetetlennek, csak akik a környezetemben vannak munkahelyen, sportkörben pl. nagy részük foglalt. Akik meg egyedülállóak és tetszenek nekem nem úgy tűnik, hogy akarnának velem kezdeni..

Tömegközlekedésen néha látom, hogy van aki néz, de engem soha nem a külseje fog meg egy pasinak önmagában, hanem a személyisége, ha már beszélünk.

2015. nov. 25. 22:01
 9/9 anonim ***** válasza:
kérdező. hatalmas összeggel mernék fogadni arra, hogy privátban belémszeretnél.... a képcserés részig. nem bántásból.
2015. nov. 26. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!