Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a butább nőket szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a butább nőket szeretik a férfiak?

Figyelt kérdés
2015. nov. 23. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondolod, hogy ez így van?

Szerintem csak akkor nem számít ha valaki "buta" ha szép, és ennek még további "előnye" hogy elvileg könynebb hülyíteni a buta lányokat, illetve nekik is megfelel a buta fiú általában, a lényeg hogy legyen izmos.. ugye? zsák a foltját.

Nekem volt olyan barátnőm aki lexikálisan nem volt túl képzett de nagyon intelligens gondolkodása volt és sok minden érdekelte, elég nyitott volt a világ dolgaira, attól függetlenül hogy az életben meg inkább visszahúzódóbb de mi ketten sok mindenről el tudtunk beszélgetni.

Szóval én inkább ilyen lányt keresek, nem az számít, hogy legyen 8 diplomája de ne legyen érdektelen és találja fel magát bizonyos helyzetekben, legyen véleménye a dolgokról és ne legyen minden mindegy de makacs se legyen, szóval legyen intelligens :) Nekem ez számít, mert nem veszekedéssel vagy agresszióval szeretném megoldani a problémákat vagy esetleges konfliktusokat hanem szeretettel, kommunikációval...

2015. nov. 23. 23:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Buta nő előnye: Könnyebb ágyba vinni,félrevezetni ócska dumákkal,simán elhiszi hogy ma azért puha hogy ne fájjon, stb

Hátránya:Semmire nem jók a szexen kívül.

2015. nov. 23. 23:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha egyszerübb dolgokrol beszélek,akkor több esélyem van a pasiknak,ezt vettem észre.
2015. nov. 24. 01:31
 4/8 pörölycápa ***** válasza:

Hát, ismerkedés során az emberek általában egyszerű témákról szoktak beszélgetni. Annak ellenére hogy biokémiát tanulok, én sem a glükolízis folyamatának részletezésével szoktam pasizni. Eleinte inkább csak hétköznapi témákról szólnak a beszélgetések, aztán ha érdekli, később mesélek neki olyasmikről, akiket az egyetemen épp tanulok (ha nem érdekli akkor is, valamilyen mértékben :D ).

Szerintem értelmes férfiak hosszú távra, komoly kapcsolatra értelmes nőket keresnek, a buták max alkalmi kapcsolatokra jók. A butább férfiak meg megijednek egy okos lánytól, és úgy gondolják hogy a lány úgysem állna szóba velük, szóval inkább a saját értelmi szintjükhöz hasonló lányoknál próbálkoznak.

2015. nov. 24. 02:43
 5/8 Fish1 ***** válasza:

Akkor szerintem jobb helyen keresgélj :)

Azért ne tettesd magad egyszerűnek, hogy megfelelj valakinek, mert abból tartós kapcsolat nem lesz, maximum megalkuvással, ami aztán hazavág.

Hasonló hasonlót vonz elve alapján meg fogod találni a hozzád illőt, aki úgy szeret, ahogy vagy.

2015. nov. 24. 02:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert őket lehet irányítani.
2015. nov. 24. 03:29
 7/8 omba ***** válasza:
Én lefagyok egy buta nő társaságában.... egy kínos fél óra max. aztán annyi.
2015. nov. 24. 13:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel, az inteligens férfiaknak nem kellenek a buta nők. Aki meg nem az, azzal mit foglalkozol?
2015. nov. 25. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!