Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szeretik, ha egy nő vicces vagy nem?
Figyelt kérdés
2015. szept. 24. 22:23
1/13 anonim válasza:
Nem, a pasik a komor unalmas nőket preferálják.
2/13 anonim válasza:
Én szeretem,de általában nulla a nők humorérzéke.
3/13 anonim válasza:
Ohh én imádom, és nekem ez alapszükséglet, és vonzó is, főleg ha a szexuális jellegű poénokat, utalásokat érti, használja, de nem sok ilyen nőt ismertem eddig. A humor az intelligencia jele.
4/13 Igen, én vagyok! :) válasza:
Ennél már csak az rosszabb, ha szép is...
5/13 anonim válasza:
Szerintem ez az adott illetőtől függ...
Pl az én párom nagyon szereti, amikor viccelődök, bolondozok:D
21/L
7/13 anonim válasza:
Egy nő? Vicces? Ez most komoly? Mindegyik olyan, mint egy korhadt fatörzs. Egyik sem érti a viccet, de besértődni, meg sértettet játszani azt nagyon tudnak.
8/13 anonim válasza:
Már nem azért, de szerintem vicc és humor nélkül nem élet az élet.
:P
9/13 anonim válasza:
Saját magamból kiindulva igen.
27F
10/13 anonim válasza:
A legtöbb nőnek az a humor, ha röhögnek mások kínján. :/ :D Kevés az a nő, aki érti a fanyar humort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!