Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt olyan hölgyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan hölgyek, akiknek huszonéves korukig nem is volt párkapcsolata és 21-22 éves kor felett vesztették el a szüzességüket is?

Figyelt kérdés

A kérdés alanya én vagyok, aki 21 éves szűz lány, eddig párkapcsolat nélkül és azokhoz szól a kérdésem, akik szintén hasonló cipőben járnak/jártak (urak is válaszolhatnak, ha tudnak érdemben segíteni).

A helyzet az, hogy eddig nem igazán érdekelt és feszélyezett ez a dolog, mert nagyon zárkózott voltam és mondhatni szocializációs hátránnyal indulok a legtöbb kortársamhoz képest. Mióta azonban egyetemre járok, sokkal nyitottabb lettem és egyre jobban foglalkoztat ez a dolog. Vágyom egy kapcsolatra már, ha a szüzességemtől nem is akarok "betegesen" megszabadulni. Okos vagyok (jó egyetem), szerintem csinos is ( bár van rajtam pár kilo, már sportolok rendszeresen), kicsit még mindig zárkózott, de néha olyan érzésem van, hogy egy kapcsolatvmég mindig sok lenne nekem, mégis vágyom rá...

Ráadásul nem is a jó alanyok vonzanak: Egy két évvel idősebb sráccal egy évig leveleztem, nagyon aranyos volt, de külsőre egyáltalán nem jött be. Aki tetszik jelenleg, ő meg egy évvel fiatalabb, iszonyat jóképű, de komolytalan...bár őt nem régóta ismerem, csak gőzöm sincs mit kezdjek a helyzettel, hogy kezdeményezzek nála, beszélgettünk már néha. A másik valaki meg a tanárom, aki 10 évvel idősebb. Hát szép felhozatal...

Azok válaszát várom, akik szintén jártak/járnak hasonló cipőben...mit tegyek, ha feszélyezvezvaz egész? Próbálok kedves és batátságos lenni, de akinek tetszem az nekem nem jön be, aki nekem tetszik az mrg vagy elérhetetlen vagy olyan mintha meg lenne ilyedve tőlem...

És akinek 21-22 éves kora után volt az első kapcsolata (szexuális is), megérte várni? Ti hány évesek voltatok, miért alakult így?

Légyszi csak értelmes válaszokat írjatok, lehetőleg érintettek, akiknek korábban gondja volt az emberi kapcsolatokkal.

2015. nov. 23. 17:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én 24 voltam, amikor elveszítettem a szüzességemet, habár a szex már kb. 14-15 éves koromtól foglalkoztatott. De mivel nem vagyok egy akárkivel lefekszem típus, így jó sokat váratott magára a dolog gyakorlati kivitelezése. :D

Randizgattam ezzel-azzal, de senkinél se éreztem azt, hogy meg kéne történnie a szexnek. Persze vágytam rá, de valami mindig hiányzott. Közben volt egy nagy plátói "szerelmem" is, aki után epekedtem évekig, persze hiába. Aztán eljött az az ember, akire érdemes volt várni, és akiről kb. 5 perc után tudtam, hogy vele fogok lefeküdni életemben először. Előtte senkivel nem volt meg az a plusz, ami vele igen.

Egyáltalán nem bántam meg, hogy nem tettem meg korábban, mert így volt tökéletes. Azt az egyet sajnálom, hogy pl. nem 20 évesen találkoztunk, mert úgy korábban megtapasztalhattam volna az érzést, de abszolút megérte rá várni. :)

Szerintem nem a megfelelő emberekkel kerültél kapcsolatba eddig, és ezt láthatóan érzed is. De előbb-utóbb el fog jönni, hidd el, csak ne görcsölj rá! :)

2015. nov. 24. 14:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én majdnem 23 éves voltam, szintén egyetemre járok,túl komoly lány vagyok. Nem állt le volna velem senki :( A középsuliba kiközösítettek,mert még szűz voltam,állandóan csak bántottak. Nem voltam korábban szerelem ez volt az oka vagy olyat szerettem,aki nem és mással meg nem feküdtem le csak azért,hogy túl essek rajta.

2015. nov. 26. 18:02
 13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, azóta már lett valakid? Amúgy régebben velem is volt sajnos :(
2015. nov. 26. 18:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Belépek a klubba, holnap részletesebben megírom.
2015. dec. 7. 23:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Bár nem vagyok nő, nem is vagyok 21 éves. Azt tudom mondani, nem vagy lekésve semmivel. Nincs megírva sehol, hogy az ember egyből megtalálja a párját. Nagyon sokan vannak így, hogy aki nekik tetszik, annak ő nem tetszik, és akinek meg tetszenek, az neki nem jön be.
2015. dec. 8. 01:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

24 éves nő vagyok, szintén szűz :) és számolom vissza az éveket, hogy meddig nem nagyon ciki még:D

(Bár egyesek szerint így is furcsa.)

Voltak randijaim, leszólításból, ismeretségből, netről, de valahogy mégsem találtam valakit, aki megfogott volna. Voltam szerelmes, de viszonzatlan volt. Volt, akivel jártam is, de belé pedig szerelmes nem voltam...

Közben ott van rajtam a frász, hogy egyedül maradok, és hogy 30 évesen is még ezen fogok kattogni.

Mondjuk most eljutottam oda, hogy megfogalmazzam magamban, hogy én elsősorban nem elveszteni szeretném, hanem párkapcsolatot, szerelmet és annak egy nagyon jó része lenne az első szex :)

Ezzel meg ugye nehéz vitatkozni, mert dugópajtit valószínűleg könnyen találnék, de olyat, akit szeretek és aki viszontszeret...hajjaj, nehéz ügy.

2015. dec. 8. 01:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Csatlakozom. 33 vagyok most és 23 évesen volt először szex. Olyan középsuliba jártam, ahol 4 fiú volt össze-vissza. Lányos fősulira jártam, ahol az egész épületben 2 pasi volt. Én meg világ életemben visszahúzódó voltam a kinézetem miatt (szeplős vagyok és emiatt elég sokat csúfoltak). Nem kevés atrocitás ért fiatalabb oromban a külsőm miatt, ezért eléggé introvertált voltam. + srácba is szerelmes voltam évekig, persze észre sem vettek. Némelyik még jól a földbe is döngölt. A nagy melleim sem segítettek az ismerkedésben. A legtöbb pasi aki érdeklődött irántam, leginkább dugópajtást látott bennem. A szomorú felismerés elkorcsosult világunkról akkor tükröződött, mikor olyan pasik próbálkoztak be, akiknek komoly barátnőik is voltak. Aztán egyszer csak eljött az én időm, a fent említett 3 srácból, akikbe szerelmes voltam, végül csak sikerült behálóznom és megtört a jég. Én is első voltam neki. Romantikus korizás és forralt borozás után rózsákkal készült a helyszínre. :) A mai napig szépen őrzöm az emlékét. Az egész ott kezdett elcsúszni, mikor miután megtörtént, azután egy hónappal mondta mint egy kis majom, hogy "jó ez az egész, de mégis rossz, mert már nincs semmi, amiért küzdhetek". Ez az egy mondat megalapozta azt, hogy ridegen viszonyuljak hozzá és érzéketlenül, mert nem akartam, h bántsanak. Mikor ezt megérezte, rögtön loholt utánam, mint egy kiskutya. Végre megint kezdtem elhinni, h szerelmes lehetek. De nem így volt. Amint látta rajtam az érzelmeket megint hűvös lett. Én meg felőrlődtem ebben az oda-vissza játékban, vagy kellek vlkinek vagy nem, szartam a végén játszani a jégkirálynőt... Egyszerűen csak nem érdekelt többé érzelmileg... Így már a szex sem volt jó és teljesen elhidegültem tőle, ami miatt ő szakított velem. Aztán megbánta, és jópárszor visszakönyörögte magát... de akkor mááááár.... Nem volt más, csak a kisded és komolytalan játékával tett róla, hogy kiölje bennem az, én valaha is komolyan elhiggyem, h ha megint érzelmeket közvetítek felé, akkor nem egy lábtörlőként végzem eltaszítva. :(
2015. dec. 8. 09:34
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

nekem is ez volt, 22 éves voltam az első pettingnél, s az első rendes szexnél meg már 25. (egyik se volt normál kapcsolat, nem jártam velük, az elsőt három éve ismertem, s én azt hittem, hogy kialakulóban van valami, a másikat akkor egy éve, és rögtön el is költözött, nem lehetett folytatás.)

igazából nem bántam meg, de nem is vonzódtam előttük senkihez, szóval nem is nagyon volt lehetőség előtte bármire. hozzájuk meg nagyon vonzódtam..

de én is önbizalomhiányos voltam, nem öltözködtem csinosan, se smink, semmi.

hatos, 40 éves vagyok, szóval nem huszonéves már.

2015. dec. 8. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!