Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utaznátok 7850 kilométert egy randi kedvéért?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal neten, elég jól kijövünk, csak az a gond, h az USA-ban Minnesotában lakik Minneapolisban. Azt írta, h szívesen találkozna velem, és , h nem látogatom e meg, meginna velem egy kávét. Szerintetek elutazzak? Max egy hétre tudnék menni, mert utána elég sok dolgom lesz itthon, aztán ő is eljönne Magyarországra, de majd csak karácsony után, december végén tud elszabadulni.2015. nov. 22. 18:55
11/16 A kérdező kommentje:
Na hát az szuper, úgyis el akartam menni Panamába:D.
2015. nov. 22. 19:57
12/16 anonim válasza:
Menj el, vedd meg a repcsijegyet, készülj rá lelkesen, aztán majd várlak vissza sok szeretettel, ha egy idióta troll átvert. :) Egyik. A másik meg 7850 kilométert egy kávéért? Őszintén szólva még egy dugásért se, de ha (jobb esetben, azaz ha mégse trollkodásról van szó) neked megér több százezer forintot kihajítani az ablakon egy kufircért, annyiért itthon is kapsz akár 2-3 jobb bulát is. De még mindig inkább a trollkodás felé hajlok, úgyhogy majd gyere vissza panaszkodni. :)
13/16 anonim válasza:
Ha amúgy megengedhetném magamnak, akkor mennék. Bár Minneopolisban már jártam, elég unalmas hely, szóval akkor már inkább körülnéznék máshol is. Szóval én csak az utazásért mennék, és ha már ott járok, akkor egybekötném egy kávéval. A távkapcsolatokban meg amúgy sem hiszek, szóval kábé mindegy is, hogy a randipartner milyen, nem akarnék tőle semmit. De Amerikába szívesen elruccannék újra. :)
14/16 anonim válasza:
Mielőtt elmész, azért skypeoljatok egyet webkamerával.
Ha lenne pénzem, én simán elmennék. Ha pedig jól kijövünk lehet, hogy kint is maradnék.
15/16 anonim válasza:
Egy ismerősöm egyszer kiruccant amerikába egy csajért. (asszem texas környékére ment) Majd a csaj is jött, de előtte majd 1 évig csak dumáltak, de azt napi szinten. Mondjuk a sztori happy end 3 év távkapcsolat után, a srác kiköltözött amerikába, elvette a csajt és élnek boldogan.
16/16 anonim válasza:
Én már csak azért is mennék hogy világot lássak, bát sztem nem pont minneapolis a legkedveltebb túristacélpont.
1 hét sztem nem sok mert állítólag az időeltolódás megviseli a szervezetet és át kell állni, na meg az utazás is 15-18 óra. Menj legalább 10 napra.
Ne csak pár órás randira menj hanem akkor töltse veled azt a néhány napot, mutassa meg a várost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!