Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék olyanokkal ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék olyanokkal ismerkedni, akiknek van valami kisebb lelki problémájuk? 22/L

Figyelt kérdés
Nekem is megvannak a saját problémáim, ezért szeretnék hasonlókkal ismerkedni
2015. nov. 20. 20:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Itt tudsz ismerkedni,sok lelkibeteg van!

Remélem találsz hasonló lelkibeteget!

Keresve se találnál jobb helyet a gyakorinál!

Sok sikert!

2015. nov. 21. 07:21
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért az ilyen Költőnőktől meg Atiktól megkérdezném most már tényleg, hogy akkor szerintetek úgy mégis mit kellene a depressziósoknak tenniük? Az biztos, hogy a külvilágtól segítségre nem számíthatunk, mert akik állandóan azt hangoztatják, hogy "barátaink", azoknak eszükbe nem jutna segíteniük, ők elvannak a párjukkal és az életükkel, a többit meg le se szarják, pszichológushoz meg csomószor el kéne menni, mire kiírná az antidepresszánst.

Mindemellett most már az is érdekelne, hogy a ti elméletetek szerint milyen társat kellene keresnünk és mit kéne tennünk úgy egyáltalán? Nem jó válaszok:

-"senkire nincs szükséged, előbb gyógyulj meg" - sokunknak pont az a bajuk, hogy nem fogadnak el minket az emberek és így társunk sincs

-"járj el közösségekbe" - heh, valóban nagyon vicces

-"nézd a dolgok jó oldalát" - így van, azt asztmásoknak meg akkor mondjátok azt, hogy "vegyetek levegőt, van belőle rengeteg, nem nehéz az", a rákosoknak meg azt, hogy "ne törődj vele, majd jobban leszel" - ugye érezzük, mekkora marhaság ilyet mondani?

Szóval azok könnyen beszélnek, akiknek minden összejött, és jóképűek/szépek, jó az anyagi helyzetük, szeretik a munkájukat és nem félnek az emberektől... de nagy eséllyel nektek is van olyan ismerősötök, aki szintén boldogtalan, de ti csak valamilyen sablonos hülyeséget beszéltek neki szánalomból és igazából a legkevésbé se izgat, hogy mi van vele.

2015. nov. 21. 12:17
 23/27 anonim ***** válasza:
Nagy respekt, Utolsó!
2015. nov. 21. 12:30
 24/27 Ati_74 ***** válasza:

Szia Kedves 22-es!

Az első hiba, hogy támadásnak veszed a segítségnyújtást, én nem akarok se neked se másnak rosszat, a kérdést Ő írta be, a válaszok pedig nyilván nem tetszenek mindenkinek... ha Te is úgy gondolod, hogy depisnek depissel kell lennie, akkor csináld, nekem ahhoz semmi közöm.

Egy pszichológus nem fog Téged meggyógyítani, azt Te magad teszed, ő csak felszínre hozza a problémákat és rávezet Téged a megoldásra, amit magadnak kell megtenned. Ha nem is akarsz kijönni a nyavalyádból, mehetsz Te pszichiáterhez is (az anti depit ő írja fel), sosem leszel jobban. Nem okoskodni akarok, ha tudok szívesen segítek, mert szeretek segíteni, de akin nem lehet, biztos nem fogok kaparni érte, hogy ugyan hadd segítsek már. Én is voltam nagyon lent, kettőnk közt annyi a különbség, hogy én nem akartam ott maradni. Nekem a jó társaság segített, néhány ember akiknek mindig hálás leszek érte, na meg muszáj volt felállnom, mert két gyerkőcömnek szüksége van rám. Ez nekem erőt adott, keress Te is egy fűszálat amibe kapaszkodhatsz, ha már nincsenek olyan barátaid akik akkor is kiállnak melletted, ha szarban vagy. Csakhogy ezek nem barátok. És ne az én torkomat harapd el ezért :)

2015. nov. 21. 12:33
 25/27 anonim ***** válasza:
még csak ember se kell, aki hasonló rossz helyzetben van, megnézel pár afrikai éhezőt neten, vagy a tv-ben, és máris egy rohadt mázlistának érezheted magad, h van kajád, meg tiszta vized, elfelejted, h egyedül vagy, nincs bnőd, meg hasonló dolgok
2015. nov. 21. 16:38
 26/27 A kérdező kommentje:
Háát szerintem ez nem így működik. Legalábbis nálam nem
2015. nov. 21. 20:44
 27/27 anonim ***** válasza:
nálam így működik sajnos/szerencsére
2015. nov. 22. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!