Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék olyanokkal ismerkedni, akiknek van valami kisebb lelki problémájuk? 22/L
Figyelt kérdés
Nekem is megvannak a saját problémáim, ezért szeretnék hasonlókkal ismerkedni2015. nov. 20. 20:18
11/27 A kérdező kommentje:
A kisebb problémát nem úgy értem, hogy rossz kedve vagy rossz időszaka van valakinek. Nekem ennél nagyobb a problémám, de azért nem annyira, hogy teljesen dilis lennék
2015. nov. 20. 20:49
13/27 Ati_74 válasza:
ha jólesne, szívesen meghallgatlak, segítek, ha tudok, de nem együtt sírunk, az sosem vezet sehova :) persze, ha nem gond, hogy 41F :)
14/27 anonim válasza:
A vak vezet világtalant elv sikerességében rendkívüli mértékben kételkedem...
15/27 anonim válasza:
Érdekes koncepció. Én is olyan lányt keresnék magamnak, aki hozzám hasonlóan depressziós (mármint orvosi értelemben véve), és ki tudjuk esetleg rántani egymást a bajból, de nem tuti, hogy ez itt működne. 22/F
16/27 Költőnő? válasza:
dehogy működne... ezt te sem hiheted komolyan.
17/27 Ati_74 válasza:
ezt én sem értem :) egy depressziós miért akar depressziós párt? Ha együtt sírtok boldogok lesztek? Azon gondolkodjatok, hogyan gyertek ki a depiből, ne azon, hogyan lehetne tartósabb táptalajt kreálni hozzá.
18/27 A kérdező kommentje:
Két depressziós jobban meg tudja érteni egymás problémáját, és ha van valaki mellettük aki segít és támogat, könnyebb meggyógyulni :)
2015. nov. 20. 22:51
19/27 Ati_74 válasza:
nekem is volt nagyon szar időszakom (el sem hinnéd mennyire) és nem arra vágytam, hogy hasonszőrű koma legyen mellettem :) persze mindenki másképp működik, megértem azt is amit mondasz, én csak felajánlottam, hogy priviben mondd el a bánatod, hátha tudok lökni rajtad egy kicsit... talán nem lefelé :)
20/27 anonim válasza:
Mondanám, hogy jó helyen jársz, de itt a "kisebb" problémákkal csak a kisebbség küszködők. :-) Itt sokszor már nagy bajok vannak... Ettől a helyről már a dilidokik is megőrülnek...
:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!