Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tapasztalatok, sztorik Gyakori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatok, sztorik Gyakorikérdéseken való ismerkedésről?!

Figyelt kérdés
Nos..Van, akinek sikerült? Mondjuk személyes találka, esetleg párkapcsolat? Van, akit átejtettek? Működik ez? Ciki? Nem ciki? Mit gondoltok? :) (22F)

2015. nov. 19. 20:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
70%

a gyk-s lányoknál bunkóbb nincsen .amúgy szívesen hagyom magam meggyőzni az ellenkezőjéről (annyit ígérhetek hogy mindenki tiszta lappal indul nem írok senki számlájára olyat aminek nem ő volt az okozója)

találkozás még nem jött össze.volt olyan aki kép után nem volt hajlandó visszaírni(persze mert nem művészfotót adtam amivel 8 fokkal jobb vagyok a valósnál)....valakivel még kép előtt megszakadt a kommunikáció pedig minden jól ment látszólag(az se kizárt hogy hirtelen meghalt, de ezt nem hiszem egyszerűen csak olyanja lett szerintem hogy ne ér rá többé visszaírni mert fáj a haja). de ami idegesítő hogy a "mai fiúkat" állítják be nyúlbélának mégis a lányok azok akik arra is lusták, hogy legalábbis azt mondják:bocs nem.

2016. márc. 25. 19:29
 22/32 anonim ***** válasza:
77%
Ismerkedni komolyabban soha nem akartam itt, és ez a jövőben sem fog változni. Emiatt sem túlzottan érdekel, hogy ki kicsoda, meg hogy ki hogyan néz ki. A bejövő privát üzeneteim 99%-a anyázások egész sora a legcifrább módon. Nálam ennyiben ki is merül az itteni "ismerkedés", és bőven elég ennyi.
2016. márc. 25. 20:41
 23/32 anonim ***** válasza:
94%
volt jó pár itt, nagyon bele voltam zúgva párba, de mindig akadt valami probléma sajnos
2016. márc. 26. 12:22
 24/32 anonim ***** válasza:
Csak két lánnyal. Alig van itt Nyíregyházáról valaki
2016. ápr. 15. 15:21
 25/32 anonim ***** válasza:

Már nem azért de állandóan azt olvasom kommentekbe hogy ez itt NEM TÁRSKERESŐ oldal, TILOS itt ismerkedni,leginkább a lányok hivják fel erre a figyelmet!

a képcsere meg hát tipikus képmutatás

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2016. ápr. 15. 17:13
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Az miért gond, hogy kevesen vannak Nyíregyházáról vagy épp Alsómocsoládról?! A párommal mi 200 km-re laktunk egymástól, na és? Évek óta együtt élünk, meg lehet oldani.

Helyiekkel a helyi kocsmában, diszkóban is lehet ismerkedni. Pont az a jó a netes ismerkedésben, hogy olyannal találhattok egymásra akivel az életben kb esélytelen lett volna máshogy megismerkedni.

2016. ápr. 15. 20:35
 27/32 anonim ***** válasza:
Kétszer találkoztam valakivel,de csak alkalmikat akart,de ezt el is mondta a legelején.Többi mind vagy szórakozott,vagy valami piti fosság miatt egyik napról a másikra törölt face-ről.
2017. febr. 21. 19:54
 28/32 A legrosszabb ***** válasza:

Nem tudok egyetlen nőt sem komolyan venni GYK-ról, maradjunk nenyiben.

Jééé, a #22-es hozzászólást még én írtam, mielőtt tiltották volna a korábbi felhasználónevemet. :D Jó látni a korábbi megnyilvánulásaimat, teljes mértékben egyetértek néhai önmagammal.

2017. febr. 21. 20:07
 29/32 A legrosszabb ***** válasza:
Jav.: ennyiben*
2017. febr. 21. 20:08
 30/32 opened paradise ***** válasza:

Kidobta a kérdést megválaszolzként és hát most asszem ideje újra választ írnom:D

Lényegében ugyanazt tudom írni. Majdnem.

De ismételve:D

Megismertem három lányt (egymás után).

Elsővel egy randi,sajnos nem akartam folytatni (utólag nem baj,de akkor az volt),másodikkal 3-4,aztán a harmadik a barátnőm,akivel szökőnap randiztunk és így most 24-én leszünk egyévesek:D

2017. febr. 21. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!