Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok, sztorik Gyakorikérdéseken való ismerkedésről?!
a gyk-s lányoknál bunkóbb nincsen .amúgy szívesen hagyom magam meggyőzni az ellenkezőjéről (annyit ígérhetek hogy mindenki tiszta lappal indul nem írok senki számlájára olyat aminek nem ő volt az okozója)
találkozás még nem jött össze.volt olyan aki kép után nem volt hajlandó visszaírni(persze mert nem művészfotót adtam amivel 8 fokkal jobb vagyok a valósnál)....valakivel még kép előtt megszakadt a kommunikáció pedig minden jól ment látszólag(az se kizárt hogy hirtelen meghalt, de ezt nem hiszem egyszerűen csak olyanja lett szerintem hogy ne ér rá többé visszaírni mert fáj a haja). de ami idegesítő hogy a "mai fiúkat" állítják be nyúlbélának mégis a lányok azok akik arra is lusták, hogy legalábbis azt mondják:bocs nem.
Már nem azért de állandóan azt olvasom kommentekbe hogy ez itt NEM TÁRSKERESŐ oldal, TILOS itt ismerkedni,leginkább a lányok hivják fel erre a figyelmet!
a képcsere meg hát tipikus képmutatás
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Az miért gond, hogy kevesen vannak Nyíregyházáról vagy épp Alsómocsoládról?! A párommal mi 200 km-re laktunk egymástól, na és? Évek óta együtt élünk, meg lehet oldani.
Helyiekkel a helyi kocsmában, diszkóban is lehet ismerkedni. Pont az a jó a netes ismerkedésben, hogy olyannal találhattok egymásra akivel az életben kb esélytelen lett volna máshogy megismerkedni.
Nem tudok egyetlen nőt sem komolyan venni GYK-ról, maradjunk nenyiben.
Jééé, a #22-es hozzászólást még én írtam, mielőtt tiltották volna a korábbi felhasználónevemet. :D Jó látni a korábbi megnyilvánulásaimat, teljes mértékben egyetértek néhai önmagammal.
Kidobta a kérdést megválaszolzként és hát most asszem ideje újra választ írnom:D
Lényegében ugyanazt tudom írni. Majdnem.
De ismételve:D
Megismertem három lányt (egymás után).
Elsővel egy randi,sajnos nem akartam folytatni (utólag nem baj,de akkor az volt),másodikkal 3-4,aztán a harmadik a barátnőm,akivel szökőnap randiztunk és így most 24-én leszünk egyévesek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!