Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok, sztorik Gyakorikérdéseken való ismerkedésről?!
Van jó és rossz tapasztalatom is.
Jó: Környékbeli volt az illető, találkoztunk és kapcsolat belőle, nem rég.
Rossz: A távolság... Megismersz valakit, de az ország másik felében él... És nem tudtok találkozni. Pocsék!
De nem bántam meg a borzalmakat, a mostani jóért. :)
6:
alig szólal meg, nem meri kifejezni magát, és a találkozást teljesítményként értékeli.
5
Megyek, mendegélek az erőben és egyszer csak előugrik egy medve a bokorból és ezt mondja: "Üdv, egy percet szeretnék az idejéből, hogy urunkról és megváltónkról Jézus Krisztusról beszélhessek önnek".
Azóta is ráz a hideg.
2 párkapcsolatom volt innen, egy alkalmi szex amiből mára egy távoli ismeretség alakult ki már testiség nélkül meg egy hosszabban tartó haveri kapcsolat.
Annyira jó tapasztalataim nincsenek mára (mert mindnek vége), de tény, hogy itt értem el a legtöbb sikert lányok terén.
Két emberrel találkoztam innen, az egyik nagyon para volt, nyomult, ráadásul nem teljesen úgy nézett ki, mint amilyennek leírt magát (ami amúgy nem lett volna akkora baj, inkább a viselkedése nem tetszett).
A másik srác nagyon kellemes csalódás volt, egyszer randiztunk, jól éreztük magunkat, de végül nem lett belőle kapcsolat. Viszont jó emlék, és pozitív csalódás az oldalon megfordulók átlagszínvonalát tekintve. :D
Egyébként meg több emberrel beszéltem innen, van, akivel még a mai napig is, viszont volt olyan, akivel tök jól elbeszélgettünk, aztán ha valami oknál fogva nem sikerült másnap rögtön válaszolnom, akkor megsértődtek és leléptek... Nem értettem.
Ezen kívül, nem kapcsolat céljából beszélgettem még másokkal is, például egészségügyi dolgokról, szakmai dolgokról (a jövőmmel kapcsolatban, és az ő tapasztalataikról kérdezve, beszélgetve), illetve olyanokkal, akik ugyanoda szeretnének majd egyetemre menni, ahova én.
Szóval ismerkedni jó, mert többször pozitívan csalódom az emberekben, és érdekes tapasztalatokat tudok szerezni, de nem tervezek többé igazán itt ismerkedni párkapcsolati célokból.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!