Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljek erről?
Van egy lány aki nekem bejön, nehezen mertem de leszólítottam, beszélgettünk stb...
Szombat délután randizom vele életem első randija sajnos még sosem volt barátnő semmi tapasztalatom nincs.
Voltak lány barátaim, és vannak is, de velük nem beszélek ilyenekről. De 23 évesen elég nehéz hogy sosem volt még barátnőm nem tudom hogy erről hogyan beszéljek ha szóba kerül. A lány 25 éves nemtudom mit szólna hogy még nem volt senkim, sajnos a mai világba lenézik az ilyen embert.
Miért kellene az első randin ezt a témát felhozni? Nem arról szól a randi, hogy keressük egymás múltjában a "közös ismerősöket".
Voltak lányok az életedben, és kész.
Nem kell felhozni, beszéljetek ezer más témáról.
Én sem mondtam a páromnak, kapásból, hogy nem volt senkim, mert akkor halál mindegy volt. Ki vagy, mit csinálsz, mit szeretsz stb. - ezek a témák mentek.
szerintem ezzel nincs feltétlenül gond, van aki csak azért volt sokáig egyedül, mert nem volt ideje rá vagy nem akart még kapcsolatot stb
amúgy a többieknek igaza van, erről nem kell első randin beszélni
de ha szóba kerülne, akkor se gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!