Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó módszer ez az aranybányászok szűrésére?
Van pénzem, apukámnak nagyon jól menő középvállalkozása van. A cék fele már az enyém, jó kocsi ház stb van. és jó havi nettó kereset stb.
Viszont ha ismerkedek letagadom a pénzt, teljesen átlagos anyagi helyzetben lévő pasiként mutatom magam, nem akarok olyan nőt aki a pénz miatt, mert attól hányok!! Tudom fontos a nőnek az egzisztencia stb, de ne a saját önző érdeke miatt legyen velem.
Lehet baromi nehéz olyan nőt találni aki nem a pénzre megy mert már másfél éve szingli vagyok. De inkább maradok szingli!!!
Nem kell letagadni, egyszerűen másról kell beszélni, olyan dolgokról, amikre csak az kiváncsi, aki Rád kiváncsi, a gondolkodásodra, szokásaidra és személyiségedre.
Ha ugyanez érdekel Téged másokban, akkor simán fog menni.
Hú de sok embernek van itt apró fütyije. Ha nem lennétek félőrültek az irigységtől, észrevettétek volna, hogy a kérdező egyáltalán nem dicsekedett, vágott fel az apja cégére. Azt csak ti képzelitek hozzá. Amit írt, azok csak szikár tények.
Kérdező: egy jó módszer, hogy nem titkolódzol, de nem is mutatsz semmit a jövedelmi, vagyoni helyzetedről. Amúgy is így illik. Aztán mondasz egy-két szót, amiből kiderül, hogy van mit a tejbe aprítani. Ha hirtelen megváltozik a nő viselkedése, akkor aranybányász. De vigyázz, mert van amelyik rafinált, tudja, hogy ilyenkor még inkább vissza kell vennie. Legbiztosabb a hagyományos módszer: magadhoz hasonló helyzetű nőt keresel.
Igazan nincs jo modszer. Keress hasonlo helyzetben levo not.
Am teljesen megertem a helyzeted, amiota a barataim voltak nalunk, lattak a hazat, stb, azota teljesen mashogy kezelnek.
Nem gondolsz arra, h nobe is van ilyen? Sajat cege van, jol el. Nem akarja a penzed. De nem is akar eltartani?
N
16.-os
1. Ha a pasi szegény a csaj meg gazdag, nem feltétlenül következik abból, hogy a nőnek el kell tartani a pasit.
2. Átlagos fizetést mutatok, normális körülmények között.
Fölösleges szerintem letagadnod.
Örülj neki, és használd ki, ahogy azt mondani szokás, lehet a pénzedért szeret, de nem a tárcádat szopja.
A következő életedben, lehet nem lesz egy jól menő vállalkozó családtag mögötted, majd akkor ráérsz a nőügyek miatt szenvedni, de most örülj neki hogy ilyen szerencsés vagy és használd ki. (szerintem)
"már másfél éve szingli vagyok. De inkább maradok szingli!!!"
Oltári ostobának tűnsz! Maradj is az. Ne szaporodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!