Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mennyiben könnyíte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyiben könnyítené meg a pártalálást ez a "módszer"?

Figyelt kérdés
Mindenki úgy járna az utcán, hogy a feje fölött egy kis lebegő digitális táblácska jelezné viselője legkedveltebb elfoglaltságát, hobbiját, érdeklődési körét, mint ahogyan ezen a képen is látható: [link]
2015. aug. 7. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanezt gondoltam csak azzal hogy ki mennyit adózott :D
2015. aug. 7. 17:11
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Nem hinném.

Hogy két ember mennyire illik össze azt nem egy-két hobbi fogja meghatározni. Attól még lehetnek nagyon különbözőek.

Meg amúgy is mit teszel ha lebeg a feje felett egy ilyen infomorzsa, főleg ami borzasztó általános, mert szerintem minden 10. ember szeret kerékpározni pl.

Akkor odamész, hogy jaj, láttam szeretsz kerékpározni, én is!

Vagy hogyan gondolod?

2015. aug. 7. 17:13
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Annyiban, hogy lenne egy ürügy, ami alapján beszélgetést lehetne kezdeményezni:D Most nem mész oda senkihez az utcán, hogy "Szia! Szeretsz WoW-ozni?", de ha lenne egy felirat a feje felett, akkor már nem tűnne olyan gáznak pl. az a szöveg, hogy "Szia! Látom te is szeretsz WoW-ozni. Milyen karaltered van?":D
2015. aug. 7. 17:16
 4/11 anonim ***** válasza:
karaktered*
2015. aug. 7. 17:16
 5/11 anonim ***** válasza:
De amúgy annyiban egyetértek 69%-ossal, hogy nem egy hobby döntő abban, hogy mennyire passzol össze két ember. Viszont a kezdeti lépéseket megkönnyíteni szerintem:)
2015. aug. 7. 17:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha ilyen általános dolgokat írna ki a tábla akkor szerintem is maximum arra lenne jó, hogy aki ránézésre szimpatikus, azt rögtön tudná az ember, milyen szöveggel szólítsa meg. De most én se ismerkednék valakivel csak azért, mert látom, hogy szeret Legózni :D
2015. aug. 7. 17:18
 7/11 anonim ***** válasza:

Kicsit ciki lenne egy "emberek nyomorúságából viccet csinálni" táblával járnom állandóan. Ez kicsit olyan lenne mint a Sztalkerben (a könyvben) a Szoba, ami megmutatja a legbelsőbb vágyaidat, egyeseknek pedig olyan vágyaik vannak, amiket jobb a szőnyeg alatt tartani, mert ha kitudódnak, vagy ami még rosszabb, meg is valósulnak elég nagy vihar kerekedhet. Képzeld csak el hány pszichopata bukna le, mert a fejük fölött megjelenne egy "kisállatok kínzása" felirat, vagy hány meleget lincselnének meg a "fa$zszopás" feliratuk miatt.

Hülye ötlet.

2015. aug. 7. 17:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Akkor azt is ki lehetne írni, hogy egyáltalán független-e, milyen a szexuális orientációja, stb. stb.

Az érdeklődési kör önmagában nagyon kevés információ.

2015. aug. 7. 17:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Közös érdeklődésű emberekkel klubbot alapítani, hogy valamivel elüssük az időnk, ha már egyszer a kutyának sem kellünk, na, arra jó lenne. :D
2015. aug. 7. 17:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Így, ebben a formában hülyeség. Lebegjen csak a párkeresők felett, de kicsivel több információ. Mit kezdesz azzal, hogy valaki szeret kerékpározni, de nem keres tárat?
2015. aug. 7. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!