Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon jópasik, akik tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon jópasik, akik tényleg sok lánynak tetszetek meg, hogyan estek szerelemben?

Figyelt kérdés

Akik felé sok lány kifejezi, hogy tetszik neki, - tényleg amúgy ez is érdekelne, hogy egy határozott, jó kiállású, sármos pasi mennyi, milyen jelzéseket, ajánlatokat kap nőktől pl. 1 hónap alatt?

Ti hogy estek szerelembe? Az egyik ilyebe beleszerettek, vagy hogy?

2015. nov. 18. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
veled sehogy
2015. nov. 18. 11:05
 2/7 anonim ***** válasza:
A válasz egyszerű sehogy. Akinek minden ujjára jut 6 nő az miért becsülne meg akár egyet is? Van egy elenyésző % akiknek van lelke, de a többségnek egy nő csak egy tárgy. Elvan vele egy darabig aztán megunja és elhagyja. Majd lesz másik.
2015. nov. 18. 11:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy esek, hogy valaki tényleg kívül-belül különlegeset találok, aki eltér a szokásostól. Az utóbbi 5 évben 3-szor voltam szerelmes, beleértve a mostani barátnőm is. 24 éves, 2 méter magas, szőke hajú, jóképű és sportos srác vagyok.

-20 évesen egy 19 éves, 184 cm magas, nagy mellű lány. Szerettem benne azt, hogy nagyon cuki és kedves volt hozzám. Az első szexuális aktusunk után (a második randinkon) már elmúlt éjfél, de megkérdezte hogy éhes vagyok-e és mikor igent mondtam, akkor kiment és sütött nekem halat!

-21 évesen egy 19 éves, gyönyörű arcú, alacsony, barna göndör hajú lány, aki a szaktársam volt. A külvilág felé sokszor elég rideg és visszahúzódó volt, de nekem hamar megnyílt és kedves, odaadó lett.

-23 évesen egy 17 éves, gyönyörű arcú, nagyon fehér bőrű, hosszú vöröses-szőke hajú lány, akivel a trolibuszon találkoztam. Vele tényleg kölcsönös szerelem volt első látásra, amikor megláttuk egymást. 2 hónapon belül elvettem a szüzességét. Azt hiszem mindegyik lány nagyon szeretett, de ő a legjobban, mert én voltam neki mindenben az első. Most is vele vagyok.

Szóval röviden összefoglalva: Olyanokba esek tényleg szerelembe, akik a szép külső mellett valami belső pluszt tudnak nyújtani: Akik szerethető belsővel rendelkeznek. Akik kedves, aranyosak, törődőek és gondoskodóak. A legtöbb lány úgy van vele, hogy csak ba-.sszam őt meg, haverkodjunk "oszt jó van". De akiktől szívből jövő törődést érzek tartósan, azok meg tudnak fogni. És meglepődnél hogy ők milyen kevesen vannak.

Amúgy ha "gyönyörű" férfi vagy, akkor sem szólítanak le a lányok napi szinten. Persze rengetegen megnéznek téged, van hogy közel jönnek hozzád direkt, hátha megszólítod őket, havi szinten rád ír egy-egy csúnyább vagy átlagosabb lány facebookon, aki távolról nézett ki téged, hogy ismerkedne veled és hasonlók, de attól még neked kell megtenni ilyenkor is a kezdő lépést.

2015. nov. 18. 11:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Szinte sosem a határozott, jó kiállású, sármos pasi kaphat meg minden nőt az összes ujjára, hanem a gazdag. Lehetsz te David Beckham kinézetű, ha BKV-val akarod hazavinni a lányt a panelba, akkor inkább az informatikust fogja választani a Mercivel.

Én határozottnak, jó kiállásúnak tartom magam, a "sármost" meg döntse el mindenki maga :) Nekem tökéletesen elég lenne az is, ha egy lány szerény, kedves, visszafogott, sokféle témáról lehetne vele beszélgetni, igényelné az összebújást, őszinte, érzelmileg érett lenne, és a külsején sem az látszódna, hogy mennyire elhiszi magáról a dolgokat. Innentől már nagy eséllyel bele tudnék szeretni.

2015. nov. 18. 11:37
 5/7 A kérdező kommentje:
oh, micsoda kielégítő válasz, köszi:-)
2015. nov. 18. 11:37
 6/7 A kérdező kommentje:
mármint 3-as válaszolónak írtam
2015. nov. 18. 11:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Bátyám tipikusan ilyen ember, aki vagy 200 nővel volt már, sok ideig nagyon nem becsülte meg őket.. De ő tipikusan ez a "tök mindegy hogy néz ki csak legyen rajta punci" típus volt. Volt már modellel és volt már 120 kilós csajjal is.. Ő például amíg tartott neki ez a korszak, addig csak szexkapcsolatai voltak, mostanában 30 évesen kezdett megkomolyodni. Összejött egy csajjal, aki nem mondanám, hogy nagyon szép, de nagyon boldog vele.
2015. nov. 18. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!