Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy benne voltál egy viszonzatlan szerelemben, és egy másik segitett ki belőle?
Figyelt kérdés
arra gondolok, hogy reménytelenül belezúgtál valakibe - aztán jött valaki más, és "kigyógyitott" belőle. Tehát nem az történt, hogy el kellett múljon a régi, hanem az új felülirta.
Volt már valakinél ilyen? Nemet is pls
2015. szept. 20. 13:03
1/5 anonim válasza:
Igen nekem ilyen többször is előfordult már :3 21/L
2/5 anonim válasza:
Igen volt már rá példa, mostanság is jöhetne egy ilyen, mert azért a magány nem jó dolog.
26F
3/5 anonim válasza:
Állandóan. :D Függő vagyok. :D :(
4/5 anonim válasza:
Nekem is volt. Kb 2 ev szenvedes utan robbant be az eletembe az illeto, es kihuzott a sz.arbol, amibe az elodje taszitott. Egy het mulva mar nem is emlekeztem az elozore. :) 26/N
5/5 anonim válasza:
akkor már 2 éve halálosan szerelmes voltam egy pasiba. a másik csak tetszett, összejöttünk. Az eleje nem volt az a mindent elsöprő, sőt, még jó darabig azt gondoltzam, hogy csak egy szavába kerülne, és otthagynék csapot, papot, mennék hozzá. De nem mondta. soha.
Ez a másik pedig most már ténylegesen is a másik felem. 15 éve életem párja, kisfiam apukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!