Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyukák tényleg ennyire magányra vagy megalkuvásra vannak ítélve? Miért gondolja minden férfi, hogy apát keresnek gyermekeiknek és nem párt maguknak?!
Szia! Ezt olyan nem fogja megérteni akinek nincsen gyereke.
Az folyton csak azt fogja harsogni hogy ő nem neveli más gyermekét. Max összejár veled szexelni de semmi több, mint ahogy már ezt más is írta.
De nem vagy magányra sem megalkuvásra ítélve. Csak valószínűleg tovább tart míg megtalálod.
Vannak elvált, gyerekes férfiak akik ugyanígy gondolkoznak mint te, és nem pótanyát keresnek henem társat maguknak.
Mivel nekem is van már gyerek, tisztában vagyok vele ezer oka lehet amiért két szülő elválik, és ilyenkor valóban nehezebb már a pártalálás mert sokan nem fogadják el más gyermekét.
8-as
Sajnos tényleg kevesebben vagytok
11-es
Értem amit írsz. Részemről olyan férfit engedek be a gyermekeim életébe akar találkozás szintjén is, akinél ilyen problémák fel sem merülhetnek. Másik, hogy az én gyermekeim, nekem kell a helyzettel megismertetnem őket, nekem kell náluk is tudatosítani, hogy mi miről szól. Apjukon és magamon kívül senkitől sem várom el, hogy nevelje a gyermekeimet, sőt! Jó kapcsolat kialakulása persze fontos lenne mindenki érdekében, de ezt nekem kell koordinálnom mindegyik irányba.
Vagyis újra ott tartunk, hogy miért is hiszi pasik többsége, hogy apát keres egy egyedülálló anya a gyerekeinek és nem párt maga mellé?
Egy dolgot kell bevallania egy ffinek, aki ilyen anyukával kezd, mégpedig hogy a gyerekeire sok időt fordít.
De azért értem miket írtok, csak mint néha értetlenül álló "elszenvedője" ennek, nem tudom hova tenni a dolgot.
Egyet tudok totálisan megérteni, mégpedig, hogy esélyt akar adni magának, akinek még nincs gyereke egy olyan életre, amiben mindent elsőként a párjával együtt élnek meg. Pl házasság, születés, ...
A mostani elettarsam ( 34)is panaszkodott, h az exenek (3 eves)a gyereke mennyire idegesitette. Es rogton tovabblepett volna tolem, ha lenne gyerekem. Bar en a kutyamat is meg tudtam nevelni, akaratos es onallo. Egy gyereket is katonasan meg fogok tudni nevelni, nem fogja zavarni, de az meg evekkel odebb van.
Szoval nagyon nehezen fogsz talalni ferfit. Ha egyaltalan talalsz. Ez a sorsod nokent.
N
Volt anyuka párom. Esetemben pont az volt a gond, hogy én bizony természetesnek vettel volna, hogy ha együtt élünk, közöm van a neveléshez és nem csak úgy eltűrök mindent és lapátolom a pénzt. Szerinte viszont semmi közöm nem lett hozzá. Szakított is, mert 1x elmondtam a VÉLEMÉNYEM a nevelésről. Na ilyen nem kell. Az vágyálom, hogy te együtt vagy egy férfival és a gyerek nem fogja érinteni a kapcsolatotokat... tegyél le róla. Fogja érinteni és nem tudod kizárni belőle.
Én hajlandó lettem volna elvenni a nőt és a gyereket a sajátomként szeretni, Ő a véleményem miatt úgy beszélt velem, mint egy kutyával. Soha többet gyerekes nő!
24/F
17-es
Korokból és gyermektelenségedből kiindulva nem is várnám annyira, hogy megértsd mi is volt az exed vagy az én problémám most a dologgal. Az én véleményem is lehet az lett volna, ha olyan a helyzet. Gyermekeim nevelési elveibe csak az édesapja és én szólhatunk bele! Senki más! Max ha kérdezzük (!) tanácsot adhat csak egy új pár is! Ha lesz gyereked te sem fogod ezt egy pillanatig sem megkérdőjelezni.
Én 28 éves vagyok, és gondolkoztam már rajta, hogy kifejezetten olyan nőt keresek magam mellé, akinek már van gyereke, több okból is:
Szeretném, ha a legnagyobb fiam nem akkor érettségizne amikor már 50 vagyok :D
A másik meg, hogy én azt vettem észre, hogy akiknek van gyerekük, azok a nők sokkal érettebben viselkednek már, kiszámíthatóbbak, megbízhatóbbak, és én biztonságot is keresek egy kapcsolatban, én arra vágyok, hogy valakinek a támasza lehessek, és az az ember fordítva meg az én támaszom. Mostanában ritka az ilyen, a gyerekes nők viszont már érettebbek (tudom nem mind).
16-os
Igen értem mire gondolsz, viszont abban sz értelemben nem értek egyet, hogy ne lehetne külön választani, hogy az új pár nem válik szülővé. Ez a vérszerinti szülő feladata koordinálni, kialakítani úgy, hogy mindenki számára elfogadható legyen. Az én gyerekeimért én tartozom felelősséggel, illetve amire te gondolhattál felelősség terén azt pedig úgy gondolom, hogy ha felszáll egy iskolás a buszra szülő nélkül, felé is, mint kiskorú gyermek felé is érezhetünk felelősséget, hiszem még gyermek. Vagy pl, vagy akár egy idős, vagy egy kismama, .... példáját is hozhattam volna, akik felé, mint embertársaink felé is szociális gondoskodással minimum tartoznánk.
Egy anyuka, vagy legalábbis én személy szerint, nem várnék több gondoskodást, "felelősséget" a gyermekeim felé, mint akár egy idegen, éppen mászókáról fejére esni készülő gyermek felé pl.
Az én gyerekem az én felelősségem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!