Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találom meg az Igazit? 25 éves vagyok, de még mindig egyedül, még soha nem volt párkapcsolatom.
Figyelt kérdés
Csak komoly szándékú, segíteni akaró emberek válaszát várom!
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy zárkózott, csendes, nem dohányos és nem bulizós ember vagyok, valamint 10 évig szerelmes voltam az egyik osztálytársnőmbe, aki ott és akkor vert át, ahol nem szégyelt-emiatt lettem olyan, amiként leírtam.
Emellett nagyon szeretem a munkám (tanító), az is jár némi felelősséggel, de munka után jó lenne kikapcsolódni valakivel...
2015. nov. 17. 16:23
11/14 A kérdező kommentje:
Az érdeklődési körömnek megfelelően sem látok túl sok esélyt arra, hogy találjak párt, mivel az én városomban nincs mozi (a legközelebbi autóval 2 órára van a városomtól, ahol élek; oda is párban jár már mindenki), focimeccsekre meg csak részeges emberek járnak, lányok nem, a munkahelyemet pedig már az imént is ecseteltem
2015. nov. 20. 16:28
12/14 anonim válasza:
Én az iskolai tervezésre gondoltam :)
de jó tudni hogy férjhez megy
13/14 anonim válasza:
Esetleg próbálkozz különböző társkereső oldalakon, hátha ott találsz valakit.Én is ezt csinálom mert nekem sem volt még senkim, igaz én még csak 17 éves vagyok
14/14 A kérdező kommentje:
A társkereső oldalakt nem szeretem, mivel ott ahogy láttam mindent havi előfizetéshez kötnek (főleg bankkártyával, aminek a pinkódját nem szivesen adnám meg), meg aztán ott sem biztos, hogy mindenki a saját, valós adatait adja meg
2015. nov. 21. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!