Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki azt a baromságot, hogy minden nőnek ugyanazok az elvárásaik?
Szüntelenül azt olvasom itt, hogy a nők csak a legjóképűbb, legizmosabb, legmenőbb, legpénzesebb pasikkal állnak szóba.
Oké, egy jól kinéző, szép nőnek ezek valóban alapvető fontosságúak lesznek.
De a hétköznapi, barátságos, szeretetre méltó átlagos nők miért lennének ennyire telhetetlenek?
Vagy az probléma, hogy a férfitársaimnak nem megfelelő egy valóban átlagos nő?
Ezt majd megmondják azok akik ismernek és láttak élőben is és nem csak a sértettség beszél belőlük, amiért azt mondtam rájuk, hogy nem jönnek be :D
Annyira utálom én is ezt a szövegelést, szívesen megnézném ezek a pasik milyenek és mégis milyen nőknél próbálkoznak.
A saját példámból kiindulva, én mindig népszerű voltam a pasiknál, meg azt mondják elég jól nézek ki (mindjárt jön, hogy milyen beképzelt vagyok :D),az egyetemen a két legjobb barátnőm egyszerű, átlagos,kedves lány volt. Nem rondák, csak tényleg egyszerűek (ezért is szerettem őket), nem sminkeltek, kényelmesen öltözködtek és őszintén pár kg felesleg volt rajtuk (nem voltak kövérek, csak nem illettek a mai trendbe, hogy vaságyastól 40-50 kg-osak).
Ha elmentünk szórakozni hárman, nem egyszer szólítottak le minket pasik . És itt jön a poén, hiába beszélgettünk,hülyültünk jót velük együtt, mind rám hajtott és amint kiderült, hogy nekem 5éves komoly kapcsolatom van,és nem akarok semmit, az összes hirtelen lekopott. Az összes. Hirtelen menniük kellett,elnézést kértek, vagy csak hajtottak rám tovább. Hiába mondtuk,hogy a másik 2 barátnőm szingli,esélyt se adtak a továbbiaknak, pedig mennyi volt köztük az átlagos, vagy átlag alatti srác.És a barátnőim voltak csalódottak, mert nekik nemegyszer tetszett a pl. teljesen átlagos, sovány, pattanásos, de amúgy "aranyos" srác. A végén nekem volt kellemetlen velük együtt menni szórakozni. Kíváncsi vagyok erről mit gondolnak a "csakis a nőknek vannak hatalmas igényeik" fiúcskák...és szerintem nem egy nőnek van hasonló tapasztalata.
15-ös.
Elmondom neked milyenek,mert én is ide tartozom.
Magamról tudok nyilatkozni,átlagos kinézetű,jól öltözködő,magamra adó,igényes ember vagyok.
Szolidnak tűnő,aztán mint később kiderült,csak a "jóképűek" a férfiak számukra kategória volt az összes,átlagos kinézetű nőknél próbálkoztam,akik visszafogottabban öltözködtek,sőt van amelyik még átlagos sem volt mások szerint,de nekem nagyon tetszett akkor is.Egyetlen egytől sem kaptam még csak esélyt sem,egy beszélgetésre,randira sem soha.
Csak ezeket hallgattam:
"bocsi,nem vagy az esetem","túl vékony vagy,és ez nem férfias","na ne viccelj,egy ilyen nyomorék mit akar tőlem?!",és még sorolhatnám hány ilyen durvát kaptam.Sokszor kinevettek ismeretlenül is,utoljára tök kedvesen odamentem egy normálisnak tűnő,átlagos kinézetű csajhoz,köszöntem neki kedvesen.Mondtam neki,hogy szívesen meghívnám egy kávéra,és közben beszélgethetnénk.
Nem is köszönt vissza,nem mondott semmit,és faképnél hagyott...
És még sokszor aláztak meg mások előtt is,illetve nevettek is ki.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!