Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és az elvárásaik. Most akkor mi van?
vannak ilyen nők, és vannak olyan nők, és vannak nők, akik egyszer ilyenek, máskor olyanok.
"a szingliségük oka a nők lehetetlen elvárásai" - tipikus önsajnáltató támadó védekezés. ha már úgyis mindegy, akkor minek tegyünk bele energiát.
"5 százaléka" - egy újabb statisztika, aminek semmi alapja nincs, és a legtöbben még a szűkebb környezetükben sem ismerik a legtöbb férfit/nőt szerintem.
"a nők szerint az ő férfiak felé támasztott igényeik teljesen reálisan és egyáltalán nem teljesíthetetlenek" - pontosan. ugyanúgy azt szeretnék, amit szeretnének és nem valamit, amit nem szeretnének. pont mint a férfiak.
"mindkét fél azt állítja, hogy neki van igaza és a másik téved" - akinek ez a lényeg, hogy valakinek igaza legyen, azzal nem érdemes kapcsolatot kezdeni.
"mert én már elvesztettem a fonalat rég" - nincs fonál. ismerj meg olyan lányokat/fiúkat, akikben látsz valamit, ennyi a titok.
Nem biztos, hogy két nőnek is ugyanaz az elképzelése, de talán a többség elvárását úgy lehetne összefoglalni, hogy legyen határozott, de szeretni tudó, vonzódjon hozzá a nő, legyenek ambíciói, legyen hajlandó dolgozni, legyen humora.
Persze ez csak felületes, fontos, ettől még nem biztos, hogy két ember összeillik, de kb. ezek szoktak lenni, csak bővebb lére eresztve.
A férfiak elvárásai pedig általában a nők felé: legyen karcsú, szép, kedves, házias, dolgozzon (vagy akarjon dolgozni).
Persze mindkét nemből vannak olyanok, akiknek az igényeik az egeket verik, de azért nagy átlagban inkább ezek a főbb szempontok. Felnőtteknél.
Hogy ezeket ki érzi lehetetlen elvárásoknak, mindenki döntse el maga.
De az nagyon nem igaz, hogy csak a népesség 5%-a felel meg nekik.
Szerintem is van egy alap elvárásrendszer, mind a férfiaknál, mind a nőknél, ami egy egészen minimum szint... (például egy igénytelen, ápolatlan nővel/férfival senki nem kezd szívesen...)
Aztán hogy azon felül milyenek az elvárások, az már egyénenként változik. Férfiak között is akadnak jócskán, akiknek egészen irracionális elvárásai vannak... például van egy pasi ismerősöm, aki hát finoman szólva nem egy főnyeremény, mégis nála 10-15 évvel fiatalabb bombázókra csorgatja a nyálát, ami még akár reális is lehetne, ha ehhez lenne egy lenyűgöző személyisége... de nincs. Azt várja, hogy a nő legyen kezdeményező is... Na ha ez nem irreális, akkor nem tudom, hogy micsoda...
Persze, nők között is akadnak bőven, akiknek irreális elvárásai vannak, de közel sem mindenkinek! Meg hát általában az emberek azt tartják irreálisnak, aminek őt nem tudnak megfelelni. Én pl. sokszor megkaptam, hogy milyen felszínes vagyok, mert értelmiségi férfit keresek. A szakmunkások ezen rendre kiakadtak, hogy mit képzelek én... de az értelmiségi férfiak örültek neki, és végül össze is jöttem egy kétdiplomás férfival (nem a diplomái miatt, de ebben IS megfelelt az elképzeléseimnek).
Én egyáltalán nem bánom, hogy nem kötöttem kompromisszumokat, hanem ragaszkodtam az igényeimhez. Igaz, hogy többet kellett várnom, keresgélnem, de így tényleg olyan társat találtam, aki MINDEN elképzelésemnek megfelel, sőt, felül is múlja azokat! És fordítva is igaz... a páromnak is voltak elvárásai, és én örülök, hogy nem volt neki jó bárki (tudom, hogy ő is régóta ismerkedett, sokat "válogatott"), hanem pont én vagyok az, aki megfelel az igényeinek. Legalább tudom, hogy nem kompromisszumból van velem, csak hogy legyen már valaki...
Pont nem azok a valódi elvárások,amiket előttem írtak.Ha úgy lenne,akkor már rég lehetett volna baromi sok barátnőm.Ezzel szemben egy sem volt.
Nos akkor tisztázzuk le a dolgokat,a nőknek az elvárásai:
1. Szülessen helyesnek,különben szóba sem állnak vele.
2.Legyen izmos,különben szintén szóba sem jöhet,mert ha nem az,akkor már nem tudják férfinak tekinteni.
És még naphosszat sorolhatnánk a nők elvárásait,de ezek a legfontosabbak,amibe ha nem tartozol bele,esélyed sincsen egyetlen nőnél sem...
Nos mindenki gondolkodjon el rajta,mennyi beleszólásod van ezekbe a dolgokba,úgy hogy a genetikai adottságokra is legyetek tekintettel.
Nos ez a valódi probléma,hogyha ezek nincsenek meg egy férfinál,akkor már kuka.Teljesen mindegy hogy amúgy milyen tulajdonságai vannak,még csak megismerni sem akarja egyetlen nő sem,maximum még jobban megalázni,és belé rúgni...
Ez a mai szomorú valóság,nem véletlenül akarok elhúzni ebből az országból,itt nem lehet olyan nőt találni,aki ne lenne felszínes ennyire.
Itt még csak megismerni sem akarnak,beszélgetni sem ha nem felelsz meg a fenti 2 követelménynek,tehát hogy szüless helyesnek,és legyél izmos.
És a legutolsó igénytelen nő,aki még csak fürdeni sem képes,még az is ezeket várja el sajnos...
Ezért szeretnék menni külföldre minél előbb,ott még léteznek nem felszínes nők,mivel találkoztam is sokkal.
Ott nem rúgnak belém azért,mert nem helyesnek születtem,itt csak ezt tették velem a nők ebben az országban.
Ott inkább segítenek ha problémád is van,nem még jobban beléd rúgnak.
Ja és ott még meg akarnak ismerni először a nők,és utána gondolkoznak el rajta,hogy hmm ugyan mit szeretnének az adott férfitól.
Nos ez hány magyar nőről mondható el? Exponenciálisan közelíti a 0 értékét...
24/F
# 7: Na itt a hiba, hogy általánosítasz. Mert engem az izmos pasik például kimondottan taszítanak, és egy csomó barátnőmet is.
Külföldre akarsz menni? Ok, de hogy várod el, hogy egy idegen nyelven tudd a személyiségedet hitelesen képviselni, hogy mély érzések alakuljanak ki? Barátom évekig élt külföldön, és elmondta, hogy ott nem csajozott... ugyanis ő csak az anyanyelvén tud szerelmes lenni! Még ha nagyon jól beszélsz is egy nyelvet, a nagyon mély érzéseket, a személyiségedet nem tudod azon a nyelven kommunikálni! Külföldön még inkább igaz, hogy csak a külső (vagy az életmód) dominál.
8-as csak röviden válaszolnék.
Látom nem érted.
Itt ebben az országban esélyem sincsen.Külföldön mikor kint voltam,ott legalább szóba álltak velem és annyit el tudtam érni legalább,hogy beszélgettek velem és szimpatizáltak velem.
Itthon ez soha életemben még nem sikerült,itt esélyem sincsen ilyesmire.
Ezt értsd meg végre.
Nincsen mit veszítenem,itt 0 az esélyem,ott sokkal több.
Ott leültek velem a nők közül jó páran beszélgetni legalább,itthon szerinted hány ilyen történt velem? Elárulom,0. Beszélgetni,érted?
Nem többről beszélek.
Sőt ott már legalább láttam 1 lányban életemben először azt,hogy szikra van a szemében,és irántam érzi ezt.
Még ha nem is teljesülhetett be,de már láttam legalább ilyet is...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!