Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak a férfiaknak ekkora elvárásaik?

Figyelt kérdés

Ha egy szép lány kitesz magáról egy képet, akkor megkapja, hogy talán még elmegy. Az álomnőből itt csak egyféle létezik: barna hajú, barna szemű, karcsú, és alacsony. Lehetőleg sportos testtel, és pici mellel. Aki nem ilyen, az bújjon el.

Lehetőleg legyen diplomás, semmiképp sem pincérnő vagy bolti eladó. Ha nem érdekli vagy 200 féle dolog, unalmas és tucat. Ha egyszerre érdekli sok dolog, defekt van a fejében.

Ezzel szemben nőként a maximális elvárásom a partnerem külsejét illetően, hogy fogjon meg benne valami. Alkata, magassága, szeme, haja mindegy, amég nem durva végletek.

Legyenek közös érdeklődéseink, legyen valami állása, és elképzelése a jövőt illetően, és ne legyen olyasn szinten tudatlan és bunkó, mintha most jött volna elő a barlangból.

Ennyi

22N

2015. júl. 19. 19:38
1 2 3
 1/25 Noren1989 ***** válasza:
63%

Neb_szki, mit szívtál, anyukám?

25/F

2015. júl. 19. 19:41
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
Ha ilyen férfival hoz össze a sorsod, rögtön hagyd faképnél.
2015. júl. 19. 19:41
 3/25 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem félreérted a férfiakat.

Nem a férfiak nyomatják ezt a "talán elmegy" dumát, hanem azok a frusztrált nethuszárok, akik a való életben nem csak "talán elmegy" nőkkel nem jönnek össze, hanem semmilyennel, és így az online felületen trollkodás az egyetlen módjuk, hogy bemutassák mekkora macsók.

Mondjuk annyi kiegészítéssel, hogy ez a férfitípus offline is megvan, haveri sörözéseknél pont azok a srácok szokták ezt a dumát tolni, akiket még vagy soha senki nem látott nővel, vagy 100 éve házasok, az asszony kitudja milyen, de biztos nem egy húszon éves fiatal csajszi.

Egyébként férfiként nekem is két elvárásom van. Fogjon meg benne valami (ez elég széles határokon belül mozog, hogy mi lehet), és mivel én sem vagyok tökéletes, ezért neki sem kell annak lennie, de ha én megteszem minden tökéletlenségem ellenére, hogy heti 2-3 alkalommal mozgok, hogy valamennyire formában legyek, akkor örülök, ha a lány is tesz valamit magáért. Én sem vagyok testépítő, neki sem kell annak lennie, de legalább próbáljunk egészségesen élni.

2015. júl. 19. 19:45
 4/25 anonim ***** válasza:
28%

Nyugodtan általánosíthatsz, én nem veszem magamra.

De mint látható a nőkben van a hiba, hogy a fent leírt emberek után bomlanak és veszik észre őket.

2015. júl. 19. 19:45
 5/25 anonim ***** válasza:
78%
Nekem csak a vörös, nagymellű, átlagtól magasabb pénztárosnők kellenek. Erre varrjatok gombot.
2015. júl. 19. 19:46
 6/25 anonim ***** válasza:
36%

Miről beszélsz te?

A legtöbb férfinak egy külsőre átlagos nő simán megfelelne, ha belsőre is megfelelő.

Ráadásul férfiak között nagy a különbség abban, hogy kinek milyen nő tetszik külsőre.

2015. júl. 19. 19:47
 7/25 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem meg pont hogy a legtöbb férfinak alig vannak elvárásai, csak ne legyen nagyon igénytelen egy lány se síkbuta és kb ennyi.

Ilyesmi elvárásaik maximum azoknak a férfiaknak vannak, akik nagyjából pont ugyanúgy "tökéletesek" minden téren.

2015. júl. 19. 19:47
 8/25 anonim ***** válasza:
95%

Kihagytad, hogy legyen érzékeny, törékeny, de kezdeményező, na és persze házias. :D

Na jó, tényleg ez egy népszerű nőtípus a férfiak nagy százalékánál, ne szépítsünk.

De azért nem szabad mindenkit egy kalap alá venni, meg szerintem ne is az itteniek véleménye legyen a mérvadó.

Ide, amúgy sem szabadna kitenni képet a köznek, mert néhány idióta úgyis be fog szólni, mert az kell, hogy nyugodtan tudjon utána aludni. :)

2015. júl. 19. 19:50
 9/25 anonim ***** válasza:
77%

Ezt meg honnan a jó büdös fra*ncból szedted???

Melyik az a hülye idióta f**asz ismerősöd aki ilyen?

2015. júl. 19. 19:50
 10/25 anonim ***** válasza:
80%
#9: Szóról szóra pont ez fogalmazódott meg bennem is. :D
2015. júl. 19. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!