Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak a férfiaknak ekkora elvárásaik?
Ha egy szép lány kitesz magáról egy képet, akkor megkapja, hogy talán még elmegy. Az álomnőből itt csak egyféle létezik: barna hajú, barna szemű, karcsú, és alacsony. Lehetőleg sportos testtel, és pici mellel. Aki nem ilyen, az bújjon el.
Lehetőleg legyen diplomás, semmiképp sem pincérnő vagy bolti eladó. Ha nem érdekli vagy 200 féle dolog, unalmas és tucat. Ha egyszerre érdekli sok dolog, defekt van a fejében.
Ezzel szemben nőként a maximális elvárásom a partnerem külsejét illetően, hogy fogjon meg benne valami. Alkata, magassága, szeme, haja mindegy, amég nem durva végletek.
Legyenek közös érdeklődéseink, legyen valami állása, és elképzelése a jövőt illetően, és ne legyen olyasn szinten tudatlan és bunkó, mintha most jött volna elő a barlangból.
Ennyi
22N
Ez azért érdekes, mert hasonló szintű elváráskészlettel eddig csak nőknél találkoztam.
Ugyanis ha hiszed, ha nem: nekünk édesmindegy a magasságod, a szemed, vagy a hajad színe. Vagy az effélék. Általában ugyanis tök átlagos fickók vagyunk, hát nekünk megfelel az átlaglány-átlagnő is.
Aki akár pincérnő, vagy bolti eladó is lehet. Merthogy mi sem vagyunk se vállalatigazgatók, se topmanagerek.
Na ne gyere te is kérdező ezzel a hülye szöveggel...
Meg, hogy a férfiaknak lennek nagy elvarásai ?
Az én meglátásom a kis szürke egerek korul meg jobban donganak a pasik mint a többinél...
A kis szürke egerek tudnak a legmocsokabbul ártani, válogatni stb. Nekik soha semmi nem jó.
Válaszreakció. Ha nektek lehet a szomszédos galaxisokig érő listátok, nekünk is, elvégre egyenjogúság van. Vagy csak addig jó az egyenjogúság amíg hasznot láttok belőle? Cö-cö-cö... :DDDD
Nekem személy szerint leginkább annyi elvárásom van egy nő felé, hogy ne legyen felszínes, ne legyen anyagias, és nagy ritkán tudjon néha igazat is mondani. És az a röhej hogy a döntő többség erre a kincstári minimumra is képtelen.
Akkor miről is beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!