Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kibírni egyedül?
Figyelt kérdés
Nincs senki a környezetemben aki eddig megfogott volna, de lassan kikèszülök az egyedüllèttől. Hol kellene mèg keresnem, hogy birjam ki? 19\L2015. nov. 14. 21:37
1/8 anonim válasza:
A neten nagyon könnyű egy 19 éves lánynak bepasizni,még válogathatsz is a számtalan ajánlat közül,csak legyél kellően óvatos.
2/8 anonim válasza:
Hogy bírnád az én életemet?...
Na jó, tessék lefoglalni magad, ne görcsölj rá, és legyél nyitott az esélyre bárhol. Suli, munkahely, szórakozóhely, haverok, utazás közben, társkereső, közösségi oldal... stb. Anyai nagymamám pl. biciklivel elütötte nagyapámat anno... :-)
3/8 anonim válasza:
Gondolom ez még a házasságuk előtt történt.:))
5/8 rrrrrreennnnn válasza:
Per pillanat hidd el, sehogy sem lesz senkid. Ugyanis néhàny mondatodbòl annyira àthat, hogy kapcsolatot akarsz. Ezt megérzik, és menekülnek.
6/8 anonim válasza:
# 3 Időpont ma 21:43 - No igen, de életre szóló kapcsolat lett belőle. Nagyapám egyből felajánlotta, hogy megjavítja a bringát, és még az akkori barátnőjét is otthagyta mamám miatt. :-)
7/8 anonim válasza:
Ez még a kisebb baj. Ha te nem fognál meg senkit, na akkor nyafoghatnál.
8/8 anonim válasza:
Én elég könnyedén kibírtam 22 évet már egyedül, szóval könnyen. Előbb-utóbb hozzászokik az ember a magányhoz, és teljesen átadja magát az érzésnek, hogy sosem lesz senkije. Szerintem ne keresd, főleg ne görcsösen. Beszélgess emberekkel akár neten vagy máshol, és majd tuti lesz valaki, aki hozzád való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!