Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor rámtörnek olyan érzések, hogy mért vagyok e világon, mi a célom, miért nincs barátnőm, stb. Nektek is volt már?

Figyelt kérdés
Ezek nagyon-de-nagyon rossz érzések, utána kis ideig depressziós is leszek. 26 vagyok és nincs se barátnőm, se rendes munkám stb. Lehet ezek miatt van, de szerencsére nem sokszor jön elő. Általában akk szoknak előjönni, mikor olyan filmet, sorozatot nézek, amiben valami dráma van, de előszokott jönni pl. happy endre is. Legutóbb is így volt: a sorozatban csak hülyéskedtek egymással, viccelődtek a karakterek, aztán a végén pedig egymásra találtak, feleségül vette, aztán gyerekük lett. Na itt szakadt el a mécses nálam: belegondoltam, hogy nekem ilyen sose lesz, elszúrtam emiatt az életem, nem látom a kiutat... Nagyon rossz érzés, nem kívánom senkinek

2015. nov. 14. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Azért nincs barátnőd, mert nincs munkád. A munka egy szükséges, de nem elégséges feltétel. Ha nem keresel nettó 120-at MINIMUM, akkor NEM LEHET barátnőd. Nincs miről beszélni. Érted?
2015. nov. 14. 10:45
 2/8 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Még hozzáteszem, hogy ha lenne barátnőd, úgyis elhagyna, mert nincs munkád. Lényegtelen, hogy van e barátnőd vagy nincs.
2015. nov. 14. 10:47
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Munkád igazán lehetne. Ha van pénzed, csomó célokat ki tudsz tűzni magad elé, amihez egyáltalán nem kell nő. Például felújítod a házimoziszettedet, veszel új gépet, új motort, elmész valamit sportolni, kerékpározni, abba is tudsz pénzt ölni. Én most vettem egy UHD monitort, 150 ezer forintért, igaz, hogy hónapokig tartott, mire összejött a félretett rávaló, de megérte. És lám, még nő sem kellett hozzá. A nőre (mármint az egész női nemre) lehetőségként tekints, s ne célként.
2015. nov. 14. 10:55
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Ha nincs munkád, nincs pénzed, vagyis valaki eltart, és tőle függ a léted. Ezen nem depizni kell, hanem tenni ellene. A szülőktől való leválás egy természetes folyamat/igény szokott lenni.
2015. nov. 14. 11:23
 5/8 anonim ***** válasza:
11%
Én 22 éve minden nap így élek, szóval örülj neki, hogy neked csak néha jön elő... :D De amúgy az önmagunk elfogadása a megoldás, és az életünk megszeretése. Eckhart Tollét tudom neked ajánlani, nekem ő rengeteget segített. Na meg FankaDeli zenéi, ha esetleg nem ismernéd.
2015. nov. 14. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:
11%

Hát akkor nem volt elég drámai az a sorozat. Én amikor ilyen igazán drámai sorozatokat nézek (pl. Game of Thrones, Walking dead, Prison Break, Lost),pont hogy sokkal jobban érzem magam ,mert látom, h nekem a saját életemben sokkal jobb dolgom van, mint a karakterek 99%-ának ezekben a sorozatokban. Meg egyébként rengeteget lehet tanulni ezekből storykból, többet tanultam belőle az életről és az emberi jellemről, mint a középiskolai tanulmányaim során együttvéve, mert sok az érdekes karakter, és vannak igazán meglepő jellemfejlődések is.

Rám amúgy nem nagyon szoktak ilyen rossz érzések törni, mert még ha épp nincs is semmi jó az életemben, még így is sokkal szerencsésebb vagyok mint ezek a sorozatszereplők, és ha jobban belegondolok a való életben is a legtöbb embernél szerencsésebb vagyok, van biztos anyagi hátterem, egyetemre járok, szerető család vesz körül, vannak barátaim, jóképű vagyok. Talán egyedül csak egy barátnő hiányzik az életemből, és hát sztem ennek is csak az az oka, h ritkán mozdulok ki, mert hát túl sok sorozatot nézek:D.

2015. nov. 14. 11:55
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

"Azért nincs barátnőd, mert nincs munkád. A munka egy szükséges, de nem elégséges feltétel. Ha nem keresel nettó 120-at MINIMUM, akkor NEM LEHET barátnőd. Nincs miről beszélni. Érted?"

Mi köze van hozzá egy idegen nőnek, hogy mennyit keresek?!... Eszméletlen... Ha tényleg ilyenek a nők, akkor nekem inkább ne legyen nőm...

2015. nov. 14. 12:07
 8/8 anonim ***** válasza:
31%
Három dolgot kell tenned: A filmezést befejezni. A filmnézésre szánt idő helyett munkát keresni. És ha van munkád, akkor a pénzből el tudsz járni és ismerkedni. Ennyi.
2015. nov. 14. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!