Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok miért haragszanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért haragszanak meg a pasikra, ha valami nem úgy történt randin, ahogy elképzelték?

Figyelt kérdés

az elsőt régebb óta ismertem, csak pasija volt, igy nem hajthattam rá. Majd szakitott. Oké, találkozó kettesben, "randi", a végén megkérdezte, hogy miért csináltam a találkozót? Mondtam hát csak úgy találkozni - na puff, erre bepöccent, későbbiekben is ingerülten reagált, nem is lett folytatás, csak a kifogások jöttek. Pedig úgy hallottam vissza 3. személytől, hogy ő is akarta volna, erre tessék, jól ellökött magától (igen, elrontottam, csak kár, hogy ő is azzal jött, hogy most szakitott, és most nagyon jól elvan egyedül).

A másikk: netes randi. Sokat beszélgettünk, ő akart találkozni először. De megbeszéltük, hogy egyikünk sem akar semmit. Erre azóta csak ilyen 1-2 szavakkal válaszolt, majd bejelenti, hogy nincs értelme a további beszélgetéseknek.

Gyakoriak az ilyen lányok? Az ilyet miért kell? Szintiszta érdekorientált gondolkodásmód... de miért kell rögtön igy ellökni a pasit csak mert hibázott?

2015. nov. 13. 23:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Htá ha megmondod nekik, hogy nem akarsz tőlük semmit, ők viszont párkapcsolatot akarnak találni, még jó, hogy lelépnek.:D

Ember, mi nem vili itt neked?

2015. nov. 13. 23:37
 2/5 Clark Kent.. ***** válasza:
35%
Mert nem vonzódnak eléggé hozzájuk. Akikhez igen, azoknak sok mindent elnéznek.
2015. nov. 13. 23:37
 3/5 A kérdező kommentje:
az első esetnél léptem volna - de nem akkor! Jézusom, 2 éves kapcsolaton volt túl a lány, 3 héttel már léphetettem volna?
2015. nov. 13. 23:39
 4/5 anonim ***** válasza:
70%

3 évig együtt éltem az exemmel. 3 héttel később már a párommal voltam. Ahogy az exem is a barátnőjével.

Nem tudhatod hogyan zárult a kapcsolat.

Mi békésen elbúcsúztunk egymástól. Az utolsó félévünk arról szólt, hogy közös, tudat alatt, mindketten továbbléptünk. Szakítottunk, megviselt aznap este..Aztán pár nap alatt már úgy éreztem, hogy újra élek. És nem, ettől nem vagyok lelketlen szörnyeteg, ahogy az exem sem, egyszerűen csak így alakult ez velünk.

Tehát igen, léphettél volna 3 hét után. Ha ő gyorsnak ítéli, akkor majd szól.

Mindkettőnél te voltál a balfsz, ne mást okolj érte.

2015. nov. 13. 23:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de az 1. esetnél én is kiakadtam volna. Ha már meghív kettesben, akkor automatikusan úgy gondolom, hogy randi, és úgy gondolok rá. A végén meg kiderül, hogy csak szívatott - kb., mert kb. ilyen hatása van annak, ha benyögöd, hogy hát nem gondoltad komolyan.
2015. nov. 14. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!