Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis hogy találnak az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hogy találnak az emberek párt? Komolyan nem értem.

Figyelt kérdés
Annyira lehetetlennek tűnik az egész. Gyakorlatilag ismerkedős hely nem létezik már, kb. csak a szerencsén múlik, hogy találkozik-e valaki olyan emberrel, akivel lehet valami.
2015. nov. 13. 00:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10 ezzel én is így vagyok ! na mindegy azért nem adom fel :) és te se tedd azt sok sikert :)
2015. nov. 13. 11:55
 12/18 anonim ***** válasza:

#10:

Sokkal inkább érzem húspiacnak, ha a disco-ban a pultnak támaszkodva figyelem a magukat rázó lányokat :-P

A netes ismerkedés csak egy plusz csatorna, lehetőség a kapcsolatteremtésre. Megvannak a szabályai, hogy hogyan csináld.

De egyébként sehol senki nem úgy fog ismerkedni, hogy akkor most odamegyek ahhoz a lányhoz, mert potenciális feleségjelöltet látok benne. Ismerkedünk és ha megismerjük egymást, passzolunk, ki tudunk tartani egymás mellett, akkor lesz majd komoly kapcsolat belőle. Előtte felesleges is abban gondolkodni. De mivel ezt nem látjátok be, így zátonyra is futtok ... :-P

És miért lenne ciki beülni egy könyvvel egy csésze teára egy kulturált helyre? Simán az a szitu, ami leszólítós ;-)

2015. nov. 13. 12:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én lassan 3 éve minden héten beülök fél-egy órát olvasni egy gyorsétterembe munka után és a táncórám előtt, de eddig csak egy ember szólított le, az is csak a WC kódot akarta megtudni.
2015. nov. 13. 12:09
 14/18 anonim ***** válasza:
42%

#13:

Biztos csúnya vagy!

(Bocs! Magas labda volt ;-) )

2015. nov. 13. 12:10
 15/18 A kérdező kommentje:

#12 Te komolyan el tudsz képzelni olyat a való életben, hogy valaki leszólít egy egyedül olvasgató nőt? Mert én nem.

A komoly szándékot pedig úgy értettem, hogy nem csak szexet akar. Az ilyen pedig elég ritka mostanában (persze biztos van, csak ők meg nem is kezdeményeznek).

2015. nov. 13. 12:11
 16/18 anonim ***** válasza:
# 14 Időpont ma 12:10 - Akkor nem mérnének végig. :-) Inkább csak sokan inkább magukkal vannak elfoglalva vagy eleve nem egyedül ülnek be ilyen helyekre. Én is csak azért nem megyek haza arra az időre, mert rohanás lenne munkából haza meg még onnan az órára, így még van időm egy kicsit enni, mert addigra meg az ebédet már elfelejtettem, és közben van időm olvasni. :-) De nem nagyon szólítgatják le idegenek egymást, nem olyan, mint a romantikus amerikai filmekben, bár tény, a lehetőség ott van, mégsem élnek vele. :-) Még rajtam is meglepődnek tömegrendezvényeken, ha megszólítok egy idegent, akár csak annyira, hogy kattintson rólam egy fotót, mert nem tudok szelfizni. :-)
2015. nov. 13. 12:18
 17/18 anonim ***** válasza:

#15:

Magamból indultam ki ... Mondjuk eleve egy akkora sanszot ad a könyv maga (akár a konkrét könyv, akár az író), hogy vétek kihagyni ... De ezek szerint a mai fiatalok balfékek ...

#6, #12, #14 vagyok :-)

2015. nov. 13. 12:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát én társkeresőn találtam. :D Mondjuk nem kerestem, csak szórakozni jártam fel rövidke időkre.
2015. nov. 18. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!