Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen világot élünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen világot élünk?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet találni olyan lányt, hogy aki értékeli ha egy pasi "igaz",őszinte,mer önmaga lenni,tud szeretni,megbecsülni,tisztelni,nem játssza meg magát mások előtt, igazán megbecsülné, ha végre egy értelmes,szerető,hűséges, nem r*b*nc lánnyal fűzné össze életét? rengeteg lányt ismerek, akik szó szerint közölték, hogy tudják hogy hülyék a döntésük miatt, de mégis a páva,csicska,kigyúrt idi*ta,agresszív,bunkó pasi mellett telepednek le, és tűrik a megalázásokat.miééért?

2015. nov. 12. 23:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért ilyen világot élünk mert a média erre neveli az embereket.

Nekem volt olyan barátnőm aki szeretett azért aki vagyok. De valahogy mindegyikből rib..nc lett a végén. Valószínűleg fiatalok voltunk még, ha most találnék valakit talán már mindketten másképp gondolnánk (bár én mindig is komolyan gondoltam egy lánnyal a kapcsolatot) de most épp nincs kedvem csalódni.

2015. nov. 12. 23:48
 12/17 Mumusan ***** válasza:
79%

Nekem minden pasim normális volt. Egy se vert. Mind őszinte, hűséges volt. 3 komolyabb kapcsolat után jött a mostani. Immáron 6 éve. Lehet én mozgok jó körökben.

A rosszfiús dolgok tényleg vonzóak egy nőnek. Viszont egy NŐ tudja mi az ami határ amin túl vállalhatatlan az a rosszfiú.

2015. nov. 12. 23:50
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
Hát én őszinte és bunkó is vagyok egyszerre, mindig magamat adom, leszarom, h mások mit gondolnak rólam, nem vagyok valami kedves, ha tetszik ha nem, kimondom amit gondolok, s ezzel néha akaratlanul is megbántok másokat. Agresszivitás az nem jellemző rám, inkább csak ilyen nyersen, szarkasztikusan, flegmán, ironikus mosollyal az emberek képébe vágom, ha valami nem tetszik nekem. A stílusom valamelyik csajnak bejön, valamelyiknek nem, kb. 50-50%.
2015. nov. 12. 23:50
 14/17 anonim ***** válasza:
19%
Valóban mindig mást cselekszenek mint amit gondolnak. Ezért lesz ez a válasz is lepontozva és nem fel.
2015. nov. 13. 00:30
 15/17 anonim ***** válasza:
79%

Más szóval te vagy A Tökéletes Emberi Lény, akiben megvan minden, ami jó, ugyanakkor mentes a hibáktól, a nőknek viszont CSAK a söpredék kell, és akiben felfedezik az emberi jóság szikráját, azt faképnél hagyják...

Minden este elmondod magadnak ezt az esti mesét?

2015. nov. 13. 03:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem ilyen világot élünk, csak vannak ilyen nők és férfiak.
2015. nov. 13. 08:37
 17/17 Mi közöd Tőle ***** válasza:
TE ilyen világot élsz. Nem a világgal van a probléma, hanem veled. Te vetíted le a gondolataidban ilyennek a világot, akkor ilyen lesz. Ha arra gondolnál, hogy ez egy tök jó világ, ésszerű határokon belül minden ember szerethető, akkor egycsapásra minden megváltozna.
2015. nov. 13. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!