Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerethettem bele? (két különböző világot élünk)
Sziasztok ismerek egy lányt aki nagyon tetszik és nagyon jó fej kedves és aranyos velem! De vannak olyan tulajdonságai ami miatt még magamat is hülyének és semminek tartanám!
De nem tudom pont ellenkező tulajdonságaink vannak! De valahogyan mégis! Mert nem hiszem hogy a külseje fogott meg!
Úgy érzem hogy a lelki világa és a kedvessége,aranyossága... meg ezek fogtak meg :S
15/f
szóval te meg rosszfiú vagy..?
Kérlek ne folytasd...
szóval neked nem tetszik hogy kedves és aranyos...?
ez egyre gázabb...
inkább pihenj le ifju Corleone...
Sziasztok ismerek egy lányt aki nagyon tetszik és nagyon jó fej kedves és aranyos velem!
De vannak olyan tulajdonságai ami miatt még magamat is hülyének és semminek tartanám!
Te vak vagy b@romarcú? más tulajdonságai vannak ami nem tetszik...
és te 15 éávesen olyan k**aszottul nagyon felnött vagy igaz? :D
hagyad had legyen gyerek... legyél gyerek még te is... hidd el nem olyan jó felnöttnek lenni...
az hát... olyan felnött vagy hogy nem citrommal hanem tisztán iszod a kólát :)
ne nevettesd ki magad ebből is látszik hogy gyerek vagy csak te hiszed magad felnöttnek :)
Mr. Truth-al kell egyetértenem most....
15 évesen senki nem lehet felnőtt,szerelem pedig csak illúzió ebben a korban.
Majd ha valós problémáid lesznek,amit NEKED kell megoldanod,akkor leszel felnőtt.
Nem értem miért akar már minden gyerek "felnőtt" lenni...
Nem úgy van az ,ahogy elképzelik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!