Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen világot élünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen világot élünk?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet találni olyan lányt, hogy aki értékeli ha egy pasi "igaz",őszinte,mer önmaga lenni,tud szeretni,megbecsülni,tisztelni,nem játssza meg magát mások előtt, igazán megbecsülné, ha végre egy értelmes,szerető,hűséges, nem r*b*nc lánnyal fűzné össze életét? rengeteg lányt ismerek, akik szó szerint közölték, hogy tudják hogy hülyék a döntésük miatt, de mégis a páva,csicska,kigyúrt idi*ta,agresszív,bunkó pasi mellett telepednek le, és tűrik a megalázásokat.miééért?

2015. nov. 12. 23:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
26%
Mert erre van szükségük, ezt igénylik, ezért jó, hogy szadista vagyok.
2015. nov. 12. 23:15
 2/17 anonim válasza:
5%
Mert nem vagy jóképű.
2015. nov. 12. 23:17
 3/17 anonim ***** válasza:
10%
jegyezd meg ! haver b+!!! a nők mindig amit mondanak a fordítótját cselexik mint amit mondanak
2015. nov. 12. 23:21
 4/17 anonim ***** válasza:
21%
Ne keresd ebben a logikát,mikor milyen kedvük van...
2015. nov. 12. 23:24
 5/17 anonim ***** válasza:
25%

1-2 példa! megy a duma, hogy ő biztos nem jönne össze erőszakos pasival.

Aztán két hét nem telik el és megjelenik két mokkával a szeme alatt, amit az új barátja újított be.

Vagy ugyan ilyen a néger pasis dolog.

Neki soha nem kellene néger.

Aztán fél óra múlva meg valami lófarkú négernek két kézzel meg behorpadt homlokkal, ipari szivattyúkat megszégyenítő teljesítménnyel cumilja a farkát.

Hány ilyet láttam már te jó Isten!

2015. nov. 12. 23:29
 6/17 anonim ***** válasza:
15%
szeretnek sírni és szenvedni, elég unalmas életük lenne ha minden boldogak
2015. nov. 12. 23:29
 7/17 anonim ***** válasza:
76%

Nos, én ismerek egy ilyen férfit, és én őt szeretném, és remélem, előbb-utóbb összejön, nem dobnám el semmiért.

A te ismerőseid olyanok, amilyenek, talán tapasztalatlanok, fiatalok, szórakoznak, majd később komolyodnak meg. De ne általánosíts, mert olyan is van, akit te keresel.

Amúgy a világ olyan, amilyenné alakítjuk. Ha nem tetszik, tegyél érte, hogy olyan legyen, amilyenben jobban érzed magad. Ha olyanokkal vagy körülvéve, akiknek a köréből kilógsz, válts közösséget (én is megtettem anno, jól meglepődtek, de én nem bántam meg).

2015. nov. 12. 23:33
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
De neked úgyis rendes lány kell, akkor meg nem tökmindegy, hogy ezek a gyökerek milyen állatfajjal melegszenek össze? > Páwa, alfahím, marha és társai. :D
2015. nov. 12. 23:33
 9/17 anonim ***** válasza:
79%
Fenzo, te akkora gyökér vagy, hogy Föld oxigénkészlete örökre biztosítva lenne, ha fa nőne belőled...
2015. nov. 12. 23:35
 10/17 anonim ***** válasza:

egy igazi megosztó kérdés, férfiak és nők között :D

csak az a poén hogy mindenki ugyan azt akarja de az a bizonyos százalék mind a két nemnél ugyan úgy mást fog tenni :D

2015. nov. 12. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!