Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek bekattanni? Gyógymódok? 22l
Az eljén, mikor feltűnt, hogy udvarias, helyes egy srác, kerestem az alkalmat, hogy összefussunk. Pl. direkt sétálgatva mentem az egyetemig, hátha láthatom, ha csak egy pillanatra is.
Mostanra az van, hogyha a közelembe kerül, nem tudok mit kezdeni magammal. Nézném is, de nem tudom, mert zavarba jövö. De tudom, hogy rá kell néznem, viszont ideges lehek, legszívesebben bebújnék valahová és onnan nézném, hogy ő ne lásson.:D Viszont akarom, hogy lássan, de akkor, abban a pillanatban, rámszáll valami feszültség...
Egyik nap jól végigmért, ami tetszett. Eddig is látott már kismilliószor amúgy. Aztán eszembe jutott, hogy: "jaj, jól néztem ki?", "lehet nem azért nézett" "uh, híztam, tuti azt nézte...észrevette...b@sszus :/" Meg kismillió hasonló gondolatom van, h épp vajon mi nem tetszhet rajtam...próbálok a toppin lenni...
Kezdek bekattanni?:S
Gyógymód kell? Szólítsd meg :)
24/F
Tényleg beszélnek kellene vele, mert piedesztálra emelted azt a srácot. Ha megszólítanád, és elkezdenétek beszélgetni, azonnal normálisan látnád a dolgokat. Illetve ha (ne így legyen) negatív lenne a visszajelzés a részéről, akkor is normalizálódna minden.
Légy túl rajta minnél hamarabb!
Ügyesen! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!