Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kezdek bekattanni? Gyógymódok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek bekattanni? Gyógymódok? 22l

Figyelt kérdés

Az eljén, mikor feltűnt, hogy udvarias, helyes egy srác, kerestem az alkalmat, hogy összefussunk. Pl. direkt sétálgatva mentem az egyetemig, hátha láthatom, ha csak egy pillanatra is.

Mostanra az van, hogyha a közelembe kerül, nem tudok mit kezdeni magammal. Nézném is, de nem tudom, mert zavarba jövö. De tudom, hogy rá kell néznem, viszont ideges lehek, legszívesebben bebújnék valahová és onnan nézném, hogy ő ne lásson.:D Viszont akarom, hogy lássan, de akkor, abban a pillanatban, rámszáll valami feszültség...

Egyik nap jól végigmért, ami tetszett. Eddig is látott már kismilliószor amúgy. Aztán eszembe jutott, hogy: "jaj, jól néztem ki?", "lehet nem azért nézett" "uh, híztam, tuti azt nézte...észrevette...b@sszus :/" Meg kismillió hasonló gondolatom van, h épp vajon mi nem tetszhet rajtam...próbálok a toppin lenni...

Kezdek bekattanni?:S

2015. nov. 11. 22:54
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Gyógymód kell? Szólítsd meg :)

24/F

2015. nov. 11. 22:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Elnézést a hibákért.
2015. nov. 11. 22:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne agyalj ennyit, inkább légy pozitív. Ja, és szólítsd meg!
2015. nov. 11. 23:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Tényleg beszélnek kellene vele, mert piedesztálra emelted azt a srácot. Ha megszólítanád, és elkezdenétek beszélgetni, azonnal normálisan látnád a dolgokat. Illetve ha (ne így legyen) negatív lenne a visszajelzés a részéről, akkor is normalizálódna minden.

Légy túl rajta minnél hamarabb!

Ügyesen! ;)

2015. nov. 11. 23:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Cuppanj rá mint szomjazó a vizes palackra :D viccen kívül nyugi, tuti szép vagy ha végig mér egy srác általában azért van mert tetszel neki. Beszélj vele!
2015. nov. 12. 00:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Ugyan ez volt nálam is, akár én is írhattam volna. :D Aztán megszólítottam, mert úgy tűnt ő sose fog csak bámul végig. Miután váltottam vele pár szót jöttem rá, hogy nem olyan mint amilyennek én gondoltam. Azt hittem majd feloldódik vagy később ő kezdeményez beszélgetést, de nem így lett. Egy valami megoldódott: most már nem kezdek el olyan hülyességeken agyalni amin te is. :) És az se érdekel hogy mit vesz észre rajtam. Lehet kicsit kiábrándultam, hogy ilyen nyámnyila. A lényeg: szólítsd meg, beszélj vele bármiről közös pont mindig van amiről lehet dumálni. Hidd el, sokkal jobb lesz utána :)
2015. nov. 12. 08:04
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 Igen, tényleg akkor derülne ki, ha személyesen csevegnénk. Bár neten beszélgettünk pár szót, akkor nagyon aranyos volt, de nem túl beszédes. Élőbe olyan kis komoly. Kissé megszeppent, de én is, ami éket ver közénk. :/
2015. nov. 12. 12:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Eszem megáll, de komolyan és most lehet lepontozni, de ez csak a véleményem: Félelmetes, hogy olyan világban élünk, ahol egy nő képes ennyire bálványozni egy fiút, mindamellett meg tuti, hogy képes lenne egy tucatnyi férfin keresztülnéznie az utcán. Most már nagyon kíváncsi lennék, hogy néz ki ez a "görög isten".
2015. nov. 12. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!