Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Már kezdek lassan bekattanni.
pszihiáter szaksegitségét kérd.
Gyorsan
Ne légy hülye!!!!!!
Én teljesen hetero sexuális pasiként nem szeretem a testiségen alapuló kapcsolatokat, úgyhogy én tudom mit érzel...
Amúgy, ha vígasztal... látványra nincs szebb 2 dekoratív leszbikusnál ;)
Ne butáskodj, az, hogy leszbikus vagy nem zárja ki a családot, a teljes életet. Emiatt ne is gondolj öngyilkosságra. Ez csak egy része a személyiségednek, hogy te a lányokat preferálod (mint még sokan mások, nem vagy egyedül), miért kéne kiirtani? Valaki kiirtja magából azt, hogy szereti a tökfőzeléket? Nem hiszem.
A másik pedig, hogy ne akard 16 évesen megismerni életed szerelmét. :) Persze, értem, hogy jó lenne ha már most lenne valaki, akivel viszonozzátok egymás érzelmeit stb, de még a heterok sincsenek mind kapcsolatban. Hát akkor?
Úgyis meg fogsz ismerkedni valakivel, előbb vagy utóbb, ezen ne "parázz". Szerintem még nem is lenne egészséges a kapcsolatodnak, ha te közben nem tudtad elfogadni azt aki vagy. De ez csak a véleményem.
16/l (ha beszélgetni szeretnél, nyugodtan írj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!