Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdek bekattanni? Segítség!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek bekattanni? Segítség!

Figyelt kérdés
Szóval lassan 4 éve van barátom. Nagyon jól megvagyunk, minden oké, csak kicsit kevesebb időnk van egymásra a munka miatt, ezt még szokni kell mert új helyzet, nem régóta dolgozom én is. Volt egy eset, hogy ismerősök lettek facen egy lánnyal. Aztán láttam, hogy írt neki üzenetet, mert nála nézegettük együtt a facet. Később pár nappal válaszolt neki stb. Aztán megláttam, hogy a telefonjában is benne van. Itt már kezdett kicsit rosszul esni a dolog. Pedig alapból nem idegesített, facen kint van, hogy kapcsolatban vagyunk stb. Amikor észrevettem a telefonjában rákérdeztem. Elmesélte, hogy munkában ismerte meg, a lány bejelölte, meg elkérte a számát, de amúgy a kollégái akadtak a lányra, ők elkérték a számát, a lány meg az övét. Azt is mesélte, hogy írogat neki néha a lány facen, meg aznap este írt pár smst. Később csak nem bírtam belenéztem, hogy miket beszéltek:( Tudom gáz stb. Azt láttam igazából, hogy igazat mondott, és a csaj finoman nyomul, de ő meg tukmálja rá a kollégáit. Aztán itt volt nálam, aztán ment dolgozni. Este léptem be facere és az övét jegyezte meg a böngésző és láttam, hogy a csajjal beszélget, de most ő írt rá. És eléggé flörtölősnek tűnt a dolog, nem durván, de azért voltak benne dolgok. Meg hogy majd írjon meg neki vmit stb (részleteket írok priviben). Azóta végig idegesít, tudom túlbonyolítom de mégis... nem bírok magammal. AZt mondta, meg láttam is hogy koptatja le, akkor minek adta meg a számát? MEg most minek írt rá ő? Kezdek kicsit szétesni, tudom sokan le fogtok cseszni amiért ezeket elolvasgattam, és tudom hogy ez rossz, de érzem hogy bekattanok, mostis ezt szörnyen fogalmaztam meg:( csak vki segítsen, hogy mit csináljak... azt nem mondhatom el, hogy láttam mit beszéltek:(
2013. okt. 6. 14:45
 1/8 anonim ***** válasza:
egy szó. Bizalom. vagy nem történik semmi és fölöslegesen aggódsz, vagy történik valami és akkor meg úgy is jobb hogy most mint sem 2 gyerek után.
2013. okt. 6. 14:53
 2/8 A kérdező kommentje:
igen:( és ezzel nem is volt régen gond, de most már a saját agyamra kezdek menni:(
2013. okt. 6. 14:54
 3/8 anonim ***** válasza:
azzal nincs mit kezdeni, ha azt mondom hogy ne pörögj ezen akkor se állsz le, magadnak kell tudni leállni. Ha más nem akkor kicsit adj bele valamit amitől biztos leesik neki mit veszíthet. Mondjuk egy este vacsorával, szexy fehérneművel meg amit akar/tok. Ha ezek után is megtörténik akkor jobb is úgy. De attól még, hogy lányokkal beszélget még nem lesz hűtlen.
2013. okt. 6. 14:56
 4/8 kendrazoltan ***** válasza:
Kérd meg a párod arra, hogy ne finoman "koptassa le" a lányt, mert sokan abból nem értenek...
2013. okt. 6. 14:56
 5/8 anonim ***** válasza:
A párod nem veszi a jeleket.Nem mindenki ért a szép szóból,ez a lány lehet félreérti a párod érdeklődését,ami a pasinak nem esik le.Ezért kellene közölnie vele,hogy nem érdekli,mert kapcsolatban van stb.
2013. okt. 6. 14:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Ezek között lavírozok én is, hogy vagy extra kedves leszek és törődöm vele többet, vagy valahogy a tudtára adom, hogy zavar ez az egész... Csak az is zavar most, hogy tényleg olyan, mintha kezdenék kicsit megőrülni, mert régen nem voltam ilyen. Sose léptem be a facebookjába, nem nézegettem a telefonját, nem féltékenykedtem... Nekem is rosszul esne, ha ezeket ő megcsinálná, erre én megteszem:(
2013. okt. 6. 15:05
 7/8 Nem kell lepontozni! válasza:
Célozgass arra hogy koptassa le a lányt! És küldhetsz priviben részleteket!
2013. okt. 6. 15:26
 8/8 anonim válasza:
Küldj privit
2013. okt. 28. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!