Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Már kezdek lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Már kezdek lassan bekattanni.

Figyelt kérdés
2 éve jöttem rá, hogy leszbikus vagyok. Nem tudom így elfogadni magam, semmi életkedvem, öngyilkossági gondolatok is jártak már a fejemben, így nem élhetek teljes életet, soha nem lehet családom stb. Próbáltam már magamból "kiírtani" ezeket az érzéseket. Ráadásul az ismerkedés se nagyon, mert 2 leszbikus lány is csak a testiségre ment, úgy érzem örökre egyedül fogok maradni. :( Én nem akarok tovább így élni. :( Most mi tévő legyek?? 16/l/l

2014. jan. 14. 17:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
7%
azért azt, hogy valaki szeret egy kaját, meg azt hogy valaki a saját neméhez vonzódik ne hasonlítsd össze.nekem van leszbikus ismerősöm, van olyan amelyik kapcsolatban van évek óta , de nem is tünik úgy fel, nem smáolgatnak társaságban és nem keltenek feltünést, ám nem rég lett az ismertségi körömbe még 1 csaj, akinek a barátnőjét is ismerem..na ők viszont azt csinálják mintha sztárság lenne az hogy ők leszbik lettek ,barátnőkből... az ilyeneket nem torelálom.. csinálják amit csinálnak,de ne azzal legyen tele a facebook hogy csókolózós, egymás mellét fogdosós képeket raknak fel.. kicsit eltértem a lényegtől, TE viszont kérdező, 16 évesen ne akarj családot alapítani, változnak az idők..és vele változhatsz te is.fel a fejjel
2014. jan. 14. 18:38
 12/19 A kérdező kommentje:
Ezt az èrzést azèrt akartam kiírtani magamból, mert ez nem elfogadott, sok ember elítéli, ha a saját neméhez vonzódik. Köszönöm szépen a biztató válaszokat! Am meg én egy szóval sem említettem, hogy én 16 évesen családot akarok alapítani!
2014. jan. 14. 19:41
 13/19 anonim válasza:
83%

Kedves Kérdező!

Tudom mit érzel, ezen a legtöbb fiatal leszbikus lány átesik. Velem is megtörtént. Túl lehet élni. :) A depresszió sehova sem vezet, szerintem te is tudod. Az első lépés pedig, hogy megszabadulj a depitől, hogy elfogadod magad. :) Gyűjtesz egy kis önbizalmat. Nézz bele a tükörbe nap mint nap, és gondold végig, hogy kit is látsz. Ha tudod szeretni magad, minden könnyebb lesz. Nagyon fiatal vagy még ahhoz, hogy azon aggódj, lesz-e párod. Családod pedig miért ne lehetne?

Bátorság! Nincs még itt a világ vége! :)

Írj levelet nyugodtan, ha szeretnél beszélgetni!

2014. jan. 14. 20:21
 14/19 anonim ***** válasza:
Én 18 éves leszbikus vagyok, már 3 éve ismerkedek neten, én is olyan voltam mint te, hogy nem tudtam elfogadni, de az öngyilkosság sosem jutott eszembe, azért idáig nem süllyedek le...mégcsak 16 vagy, az emberek kb. 18-20 éves korig sokat változnak, de aztán kialakul egy jellem, jobb is ha később ismered meg az igazit, mert éretebb fejjel majd ezt megérted.
2014. jan. 15. 10:30
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem csodálom, hogy kiborít, hogy nincs párod, mert azt látod, hogy a 13 évesek már járnak, de azért azok nem hiszem, hogy olyan kapcsolatok, amilyenre te vágynál...Ismerkedj, és úgyis majd eljön a te időd egyszer :)

Fogadd el magad :) Én 15 évesen jöttem rá, nekem sose volt ezzel problémám, hogy leszbikus vagyok. Ez egyáltalán nem zárja ki azt, hogy teljes életet élj! Igen sokan elítélik, és néha nekem is fáj, ha olyan cikket, kommenteket látok, de őszintén, ha azokat megnézed látszik, hogy vagy az IQ-ja van a béka segge alatt az írónak, vagy nagyon szar gyerekkora volt. Undorodjanak meg irtózzanak tőlem, nagy dolog, én meg tőlük irtózom :D

És egyébként többen elfogadják mint gondolod. Én egyetlen barátnőmet se veszítettem el emiatt, pedig vannak köztük elég konzervatívak is.

Apa rögtön elfogadta, nagyon aranyos volt, anyával viszont sokat harcoltam, ő nehezebben dolgoztam fel, de mikor megismerte a barátnőmet, megbékélt. Csak addig jutottunk el nehezen (3 évbe telt...).

De ez is mindenkinél egyedi, a lényeg, hogy mindent meg lehet oldani, és szeresd önmagad és legyél magadra büszke.

Az, hogy leszbikus vagy, csak akkor hátráltat téged, ha hagyod!

Kitartás, sok szerencsét! :)

19/L/L

2014. jan. 15. 11:02
 16/19 anonim ***** válasza:

éves vagyok, két éveaudatosult bennem, hogy a nők vonzanak csak

azóta boldog patkapcsolatban élek, tervezzük a babát is.

Én szinte azonnal elmondtam a szüleimnek, hogy mi történt. Azóta is küszködök velük, hogy ne legyen előítélettel.

Ha valóban leszbikus vagy, ne keseredj el. Hiszen megtapasztalhatod, a gyönyört. Harmonikus kapcsolatban elhetsz majd, nagyon sok mindentől nem kell majd tartanod, és meglathatod, hogy mekkora boldogság lesz a szívedben és a lelkedben. Egy hímnemű sosem fog tudni olyat adni neked, mint egy hölgyemény.

Egyébként egyre egyre többen fogadják el a leszbikussagot. És sajnos...... Hamarosan már nem azért kell eltitkolni mert "kirugnak a munkahelyrol, lekopnek az utcán, kitagadnak a családból " hanem azért mert a másik nem képviselői abban lelik örömüket, hogy rajtunk elvezkednek. Nagyon szomorú.

Az összes videoklip erről szól...

2014. jan. 15. 11:38
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos választ! :) Megpróbálom magam olyannak elfogadni magam, amilyen vagyok, ezentúl megpróbàlom a dolgok pozitív oldalát nézni. :)
2014. jan. 15. 14:31
 18/19 anonim válasza:
Ne gondolkozz az öngyilkosságon,hisz nem te vagy az egyetlen ilyen személy!És ne gondold,hogy magad maradsz,mert biztos vannak olyanok,akik szeretnek téged!Kitartást! :)
2014. jan. 27. 13:56
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a bíztató kommenteket! :)
2014. jan. 28. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!