Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi azt mondja, hogy a nőknek csak a külső és a pénz számít. Tudok egy ellenpéldát. Mit mondtok erre, mivel magyarázzátok?
Már egy ideje társkeresőzöm. Nem nagy sikerrel. Gondoltam nem vagyok jóképű, teljesen átlagos vagyok, s talán azok közzül sem a jobb. Nem keresem agyon magam, de megkeresem a magyar átlagot.
Tehát teljesen szürke vagyok. Eggyetlen szines dolog rajtam, hogy élőben nagyon vidám és vicces vagyok. De ez a képeken nem jött át.
Mindig valami sablonosat írtam a csajoknak, rövidet. Pl: Szia! Szimpatikus vagy, van kedved ismerkedni? Vagy valami ehhez hasonlót.
Mondanom sem kell, 100 -ból kb 20-30 vette a fáradtságot, hogy egyáltalán megnézze a profilomat. És kb 1-2 írt vissza.
Nemrég viszont elkezdtem normális, terjedelmesebb levelet írni. Teljesen személyre szabva. Láss csodát! 100-nól kb 80-n megnézik a profilomat, és 40-50 -en vissza is írnak.
Nen töltöttem fel új képet, nem tettem ki új érdeklődési kört. Tehát csak annyi a más, hogy jobb a levél, személyre szóló, és abból pozitívabb következtetést vonnak le rólam. Ami még nagyon feltűnt, hogy olyan nők is visszaírnak akik tényleg "bombázóak".
Lehet, hogy a nők nem csak a külsőre és a pénzre mennek?? :) Szerintem sokan nem.
Ezt én is így gondolom, mégis volt, aki felháborodott, mikor kértem az adatlapomon, hogy ezt a formulát mellőzzék, mert nyilván azért voltam ott, hogy ismerkedjek. Gondolom, elvettem tőle az egyetlen ötletet, amivel nyitni akart, így inkább elküldött anyámba, amiért kifogásoltam ezt a kezdeményezési formulát... :-)
Már nem vagyok fent társkeresőkön, régebben voltam, de nagyon nagy arányban ezzel az ötlettelen formulával nyitnak. Mit lehet erre válaszolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!