Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit mondjak annak a nőnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak annak a nőnek, akivel mostanában találkozgatok?

Figyelt kérdés

kb 5 napja nagyon fáj a csuklyás izmom és a hátizmom, ezért kialvatlan vagyok, találkozáskor úgy tűnök mintha unott lennék, nem tudok úgy odafigyelni rá randin mint szeretnék, mit mondjak neki, vagy mit tegyek?

Ha nem találkozok vele most egy ideig, akkor azt hiheti hogy mégsem akarok tőle semmit, ha elmondom neki, hogy mostanában nem vagyok túl jól, akkor az nyavalygásnak tűnhet, ha meg találkozok vele és ilyen vagyok, azzal meg teljesen elrontok mindent. Ti mit tennétek?

2015. nov. 11. 00:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, hogy mostanában nagyon fáj a csuklyás izmod és a hátizmod, ezért kialvatlan vagy és nehezen tudsz figyelni.
2015. nov. 11. 00:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Pl mondd el mi bajod?
2015. nov. 11. 00:59
 3/8 anonim ***** válasza:
En mar megismerkedeskor megmassziroztattam a hatam a mostani elettarsammal. Aztan minden talalkozaskor. Minden nap meg szoktam kerni. N
2015. nov. 11. 01:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Beszarás...
2015. nov. 11. 01:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha a nő agyilag nem fogja fel, hogy most nem vagy toppon, akkor kár is az energiát belefektetni, úgyhogy mondd meg az igazat. Szarul vagy, fáj a hátad, és nem tudsz sziporkázni, nem vagy túl szórakoztató, mert alig tudsz aludni, stb. Ha ezt nyavajgásnak könyveli, akkor így járt, ha viszont megértő és kedves, akkor minden rendben.
2015. nov. 11. 06:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Az igazat.
2015. nov. 11. 08:29
 7/8 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. Nekem 5 napig faj minden mma edzes utan a hatam meg mas testreszeim is , ha foldharc van. Ha kondizok, attol is beall. Nincs ezen semmi kellemetlen, h ne mondhatnad ezt meg. Hiszen, ha jartok , akkor ugyis meg kell masziroztatnod vele. Ruhaban is egesz jo lehet maszirozni, akar padon parkban vagy egy lazabb hangulatu teazoban.

N

2015. nov. 11. 09:27
 8/8 anonim ***** válasza:
De most frankon Ezen mit Nem lehet elmondani?Szakadok😂😂😂😂
2015. nov. 11. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!