Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak annak a nőnek, akivel mostanában találkozgatok?
kb 5 napja nagyon fáj a csuklyás izmom és a hátizmom, ezért kialvatlan vagyok, találkozáskor úgy tűnök mintha unott lennék, nem tudok úgy odafigyelni rá randin mint szeretnék, mit mondjak neki, vagy mit tegyek?
Ha nem találkozok vele most egy ideig, akkor azt hiheti hogy mégsem akarok tőle semmit, ha elmondom neki, hogy mostanában nem vagyok túl jól, akkor az nyavalygásnak tűnhet, ha meg találkozok vele és ilyen vagyok, azzal meg teljesen elrontok mindent. Ti mit tennétek?
3-as vagyok. Nekem 5 napig faj minden mma edzes utan a hatam meg mas testreszeim is , ha foldharc van. Ha kondizok, attol is beall. Nincs ezen semmi kellemetlen, h ne mondhatnad ezt meg. Hiszen, ha jartok , akkor ugyis meg kell masziroztatnod vele. Ruhaban is egesz jo lehet maszirozni, akar padon parkban vagy egy lazabb hangulatu teazoban.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!