Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők mostanában ennyire bunkók?

Figyelt kérdés

Csak én tapasztalom azt, hogy a nők is bunkók a férfiakkal, meg idiótán viselkednek? A férfiak is azok nagy többségben sajnos ezt beismerem, de a nőknél nálam az veri ki a biztosítékot, hogy ők nem csak szimplán parasztok másokkal, de még jobbnak is hiszik magukat náluk, ez csak tetézi a dolgokat.. Meg azt vettem észre hogy a bunkó férfi az a szemedbe mondja és úgy bunkó, a nő meg a hátad mögött, és ha meg konfliktus van, akkor is a férfi beleáll a vitába, a nő inkább megvárja türelmesen, hogy eljöjjön az idő, hogy a lehető leghatékonyabban szúrjon beléd, amikor nem is számítasz rá.. -.-

Kezdek kiábránulni az emberekből.

Hozzáteszem, mint minden témában, akinek nem inge ne vegye magára, szóval tisztelet a kivételnek :)

Csak én látom így ezeket a dolgokat és kezdek besavanyodni, vagy más is látja ezeket és tényleg így van? :(

2015. nov. 8. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor vagyok bunkó valakivel, ha okot ad rá, de akkor nem finomkodok. Gondolom, ez azért érthető. :-)
2015. nov. 8. 15:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Én azt nem nevezem bunkóságnak, ha meg is érdemli hogy úgy viselkedj vele :)
2015. nov. 8. 15:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Persze tény, hogy nem ennyire fekete fehér minden, csak azt nem értem, hogy még a mai napig is a férfiakat szídják hogy milyenek, miközben úgy látom, hogy a nők nagy része mrá ezerszer jobb lett.. Kezdünk ebben a fene nagy egyenjogúság témában a ló túloldalára átesni.. Persze az sem jó ha a férfi van magasabb rendűként kezelve.. De már kezdünk ott tartani, hogy az egyenjogúság arról szól, hogy a nőnek bármit szabad, a férfi meg fogja be a száját mert csak egy bunkó férfi -.-
2015. nov. 8. 15:17
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Az én ismerősi körömben egy ilyen lány sincs... Egyébként szerintem az lehet benne, hogy sajnos sok olyan srác van, akik minden csajnál bepróbálkoznak, meg erőszakosan nyomulnak, és ha nem vagy velük bunkó, akkor soha nem kopnak le...:/
2015. nov. 8. 15:21
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Férfiak és nők között is van, aki általánosítva szidja a másik nemet. Itt is vannak szép számmal.
2015. nov. 8. 15:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Írnál néhány konkrét példát, hogy mit tartasz bunkóságnak egy nő részéről?
2015. nov. 8. 15:27
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Én most épp pont Rólad mondanám el kérdező, hogy bunkó vagy, mert általánosítasz. És ez nem a férfitársaidnak szól, minden férfinek, csak Neked.
2015. nov. 8. 15:30
 8/9 A kérdező kommentje:
nem általánosítok, mert mondtam hogy nem ennyire fekete fehér a dolog, de attól még ez a tendencia én azt látom
2015. nov. 8. 15:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Én alapból egy szemét nõ vagyok. De csak azzal aki megérdemli. Ha valakit kedvelek meg nem ártott nekem azzal megférek de ha átba§znak vagy hasonló akkor annak az embernek isten irgalmazzon. Paraszt vagyok mert ez egy védekezési mehanizmus az ellen, hogy bárki bántson vagy megpróbáljon ártani nekem.
2015. nov. 8. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!