Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a 'hiba' szerintetek? 23L
Egy ideje, igazából már jó ideje észrevettem, hogy egy srác feltűnően akár napjában többször is rám köszön. A szeme sarkából figyel, rajtam felejti a pillantását, végigmér.
A nyáron nem is igazán láttam, párszor a kocsiból. Ahogy kipillantottam, láttam, hogy nézett, követett a szemével. Ez többször elœfordult, hogy nézett befelé a kocsiba, bár ez csak olyan, nem tuti, gogy engem nézett, viszont úgy tűnt, mint írtam, nem 1x ezt észleltem.
A közösségi oldalon (fb), szinte minden képemet "tetszikelte", mai napig szokta.
Szóval... Pár hete mentem hazafelé. Velem szembe jött az egyik haverjával. Mikor meglátott, olyan arcot vágot, mint aki meglepődött, kissé kimeresztette a szemét és jól rámköszönt.
Az ezt követő napokon többször összefutottunk. Mindig köszönt, volt, hogy nagyon nézett, volt, hogy lesve, illetve ment a "lájkolás" oda-vissza.
Mi tagadás, felkeltette az érdeklődésemet. Mármint eddig is tetszett, de mostanra nagyon. Rá is írtam, de csak kérdeztem egy általános dolgot. Kedves, udvarias voltam. Válaszolt aranyosan, de nem próbált beszélgetni. Cuki volt, de ennyi. Magyarán: Nem csapta le a labdát. Ha nekem írna egy srác akkor én nőként is élnék a lehetőséggel. Kérdeznék valamit, bármit, csak hogy induljon be a dolog. De ő nem. Azóta is lájkol, néz meg ilyesmi.
Mi a gond szerintetek? A srác 19 éves amúgy.
Óvoda 2.0,de komolyan...
Felnőtt emberek vagytok elvileg,és semmit nem csinál egyikőtök sem,meg a facebookon rányomtok egy gombra,és akkor jó?
Ha felkeltette az érdeklődésed,akkor menj oda hozzá,és beszélgess vele...
Én abból indulok ki, hogyha ennyire nézek valakit, méghozzá majd mindig, akkor az nem véletlen. Értem ezalatt, hogy a "szia-szián" kívül mást is ektudnék képzelni és ha lehetőség adódna, hogy beszélgessek velez barátkozzak, kihasználnám.
Ezek szerint ez nála máshogy működik. Vagy alapjáraton a fiúknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!