Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Taszító, ha egy lányon hegeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taszító, ha egy lányon hegeket látnátok?

Figyelt kérdés

Láthatóan öncsonkítástól keletkezett hegek a combon.

Nem tehet senki a depressziójáról, de már múlik el.

Egyébként szeretek eljárni, emberekkel ismerkedni, közvetlen személy vagyok, már gyógyszert sem szedek.

Szerintem viszonylag csinos is lettem az idő során, közelednek is felém néha, de pl. ha alakul valami valakivel és már a combomat kezdi simogatni, ideges leszek.

19L

2015. aug. 30. 13:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Nem taszító, nyugi.
2015. aug. 30. 13:05
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekem pl. bejön (nem fétis szinten).
2015. aug. 30. 13:05
 3/15 anonim ***** válasza:

"de már múlik el"

Ezzel az a gond, hogy ha most múlik is, újra előjöhet, akár egy párkapcsolatban is, ha mondjuk nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elképzelted... EZÉRT lehet riasztó, és nem a fizikai megjelenés miatt.

2015. aug. 30. 13:07
 4/15 anonim ***** válasza:
menj orvoshoz
2015. aug. 30. 13:13
 5/15 anonim ***** válasza:
A hegekkel semmibaj nincs... mindenkinek megvan a saját múltja.
2015. aug. 30. 13:15
 6/15 anonim ***** válasza:
5-ös Nekem is katasztrófa volt a múltam,érdekes én nem vagdostam magam,sőt eszembe se jutott
2015. aug. 30. 13:17
 7/15 A kérdező kommentje:

Járok orvoshoz, ezért múlik el.

Mindenki máshogy vezeti le, szerintem még mindig jobban jártam a vágásokkal és a dohányzással, mint mondjuk egy drogfüggőséggel.

2015. aug. 30. 13:18
 8/15 anonim ***** válasza:
fura én inkább drogokhoz nyúltam,legalább kis ideig boldog voltam tőle
2015. aug. 30. 13:20
 9/15 anonim ***** válasza:
A hegek nem zavarnának, a dohányzás igen. Én annak semmi értelmét nem látom. Akkor már inkább a drog, az legalább tényleges örömöt okoz... legalábbis gondolom, annyira nem érdekelt sose a téma, na meg nem is olcsó mulatság.
2015. aug. 30. 13:38
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha írok privátban küldesz képet magadról meg a hegről?
2015. aug. 30. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!