Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne találjanak unalmas srácnak?
Amikor neten beszélgetek egy lánnyal ismerkedés céljából, pár nap után meg szoktam kérdezni, hogy lenne-e kedve találkozni? Erre 1%-ban IGEN a válasz, 94%-ban NEM AKAROK ISMERETLEN EMBEREKKEL TALÁLKOZNI, 5%-ban pedig MÉG NEM ISMERJÜK EGYMÁST ELÉGGÉ. Ez utóbbival legnehezebb mit kezdeni, mert már mindent megbeszéltünk kb. az első pár beszélgetés alatt. Most kezdjek el vicces témákról beszélgetni, hogy élvezetesnek találja a dumálást velem? Akkorúgy is veheti, hogy nincsenek komoly szándékaim. A mindennapi eseményekről nem sokat lehet beszélgetni, mert kb. ugyanaz történik minden nap. Szóval, egy idő után mindig unalmassá válik a beszélgetés, kimerült minden téma, a szokásos párbeszédek a: "Hogy vagy? Jól.", "Mi újság? Semmi." Találkozni persze nem akar a lány, amíg jobban meg nem ismer. De így hogyan ismerhetne meg, ha behal a beszélgetésünk is egy idő után? És ez minden lánnyal így van. Még akivel van közös érdeklődésünk, vagy téma, azzal is előbb-utóbb unalmassá válik a beszélgetés, és csak napok-hetek kérdése, és nem is beszélgetünk többet, mert megállapítja, hogy tök unalmas srác vagyok.
Hogyan lehet ez ellen tenni?
2# Ha leírom hogy mennyire hiányzik most egy ölelés, így meg úgy aludnék vele, Valamint hosszú mondatokon keresztül részletesen leírom mit csinálnék vele, és minderre úgy reagál , hogy : :) ez aranyos volt
És ennyi!!! Ha nem írok valamit, akkor egész másnap estig nem kapok tőle üzenetet -.- Ennyire futja. Nem tudom felfogni hogy nem képes valaki beszélgetni.
Ez az a tipikus "ikszdé"-zős csaj lehet. Nagyon utálatos az ilyen - ha zárkózottság okozza az a kisebbik rossz, akkor még élvezet is lehet "felnyitni", de sokuknál a 70-es IQ szint és a "flegmaaaaaaaaahhh csajszikah vagyokh" jellem az okozója. Az ilyenekhez Te és pl én sem illenénk. De a kérdező se. Az ő világukhoz jobban illik a vezérbika barát aki mindig megmondja merre menjenek és mellettük elésgéséges szépnek lenni és "lenyelni"... Meg elnézni hogy a barátjuk egy bunkó, de azért max rínak picit, mert "ez a világ rendje". A családi háttér is hasonló náluk...
En az elso levelvaltaskor odairtam, h talalkozzunk no letemre. Komoly kapcsolatot akartam. Aki nemet mondott, az kiesett a jatekbol :D
Ne beszelgess neten. Az sotlan dolog. Az ismeretlennel nem talalkozok duma megint gyerekes hulyeseg.
N
nem jo a van e kedved talalkozni kerdes. Tul egyertelmu, ijeszto a legtobb nonek.
Ugy kell megkerdezni, hogy pl beszelgettek egy uj filmrol: volna kedved megnezni valamikor ?
vagy szobakerul hogy de reg ettel valami jo olaszosat, ismersz egy kisvendeglot, raer valamikor vacsorara?
esetleg: volna kedved meginni egy kavet valamikor?
erted, igy is talalkozasrol van szo, de megse annyira ugyanaz a kerdes mint a volna kedved talalkozni, ami gyakorlatilag az, hogy "jarunk?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!