Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg és ha igen miért találja meg sokkal több nő a párját, mint férfi?
Egyik kérdésnél olvastam ezt a hozzászólást, vajon igaz lehet, tényleg a nők inkább megtalálják a párjukat ha normális igényeik vannak, viszont a férfiak nem nagyon?
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
"Kétféle nőből lesz macskák néni: a nagyon, de tényleg nagyon rusnyákból, akik láttán kifolyik még a vakok szeme is, vagy azokból, akik olyan lehetetlen elvárásokat támasztanak, amiket egyetlen férfi se tud megugrani, aztán csak a menopauza idején jut eszükbe, hogy hoppá, egyedül maradtunk, szóval aki nem esik bele ezekbe a kategóriákba, az valószínűleg talál valakit.
Mellesleg nyílt titok, hogy egy nő elvárhat szinte eszetlen nagy dolgokat, mindig lesz egy kétségbeesett férfi, aki meg fog felelni neki, persze értelem szerűen egy ponton túl már nincs olyan férfi, aki képes lenne ezek teljesítésére, erre a fent leírt kategória a példa. Ez van, a párkeresést egy gasztro-metaforával leginkább így lehet megfogalmazni: a nők párkeresése olyan, mint egy svédasztalos büfé, van egy halom férfi, mindegyiket ki lehet próbálni, aztán a legfinomabból lehet enni akármennyit, míg a férfiak párkeresése olyan, mint a népkonyha, az esetek többségében azt eszik, amit találnak és legtöbbször csak egy fogásos a menü. Szóval ja, ha nem is mindegyik, de sokkal több nő találja meg a párját, mint férfi, tehát ha nem a fenti két kategória valamelyikébe tartozik, akkor nem fog egyedül maradni, ugyan ez nem mondható el a férfiakról."
Dícsértessék !
Nézd,ha csak a számokat nézzük,akkor az jön ki,hogy négyzetgyök 9=3
100 forintnak 50 a fele.
A lényeg az,hogy étkezés után moss fogat.
igen, több nő találja meg párját mint férfi. eleve több nő van a 40 alatti korosztályban, és a nők könnyebben találnak (válogatnak) maguknak párt.
kérdésem: ki "talál" hamarabb melót?
1 - aki több helyütt próbálkozik
2 - akihez gyakram becsöngetnek, h gyere hozzánk melózni
Amúgy szerintem egy kelendő pasi is nagyon válogatok, tehát azért nem találnak párt maguknak könnyebben párt, mert olyan tulajdonságokkal rendelkező pasi, aki kell a nőknek az is nagyon válogat, vagy csak szex kapcsolatot akar.
Hányszor hallom a nőket éveken át, hogy nincs normális pasi a normális pasi nem akar engem visszautasított stb stb :)
Amúgy szerintem egy kelendő pasi is nagyon válogat, tehát azért nem találnak párt maguknak könnyebben a nők, mert olyan tulajdonságokkal rendelkező pasi, aki kell a nőknek az szintén nagyon válogat, vagy csak szex kapcsolatot akar.
Hányszor hallom a nőket éveken át sírni, hogy nincs normális pasi a normális pasi nem akar engem visszautasított stb stb :)
Valóban több nő talál párt, és el is tudom magyarázni, h miért. Sokan leragadnak ugye ott, h csak egy adott pillanatra gondolnak. Mivel egyszerre egy időben tényleg ugyanannyi (hetero) férfinak van párja mint nőnek.
Na de. Ha egy kicsit nagyobb időtartamot nézünk, akkor már egész mások az arányok.
Mondjuk vegyünk 10 átlagos férfit, és 10 átlagos nőt, akik 23 évesek, és megkérdezzük tőlük, hogy az elmúlt 3 évben volt e párkapcsolatuk akkor nagy valószínűséggel a nők közül 10ből legalább 9 azt fogja mondani, h igen, míg a férfiak esetében 10ből max 5-6.
Miért is van ez? Hát gondoljunk bele abba, h van olyan férfi, aki 3 év alatt több párkapcsolatot is kialakít, mondjuk akár 3-at, és akkor máris 3 lány elmondhatja magáról, h volt párja az elmúlt 3 évben, és mindegyik ugyanazzal a férfival volt. 2 másik férfi meg egy nővel sem volt kapcsolatban ezalatt az idő alatt.
A nők azért (ha nem is hosszú időre), de szinte minden évben tudnának maguknak párt találni, a férfiaknak viszont nem ilyen egyszerű. Mert szerintem úgy működnek a párkapcsolatok, h kevés férfi jön össze sok nővel. Az ilyen kelendőbb csávók azt csinálják, h összejönnek egy csajjal ,aztán megunják ,akkor jön egy másik , aztán egy újabb, és így tovább és így tovább máris egy rakás nő talált párt, míg férfiból csak 1.
A 14-39 éves korban lévő emberek között 55000-el több létszámilag a férfiak száma.Ez az egyik összetevő.
A másik,hogy van olyan férfi akinek van 2-3 barátnője is egyszerre,míg van akinek egy sincsen...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!