Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az nagyon ciki, ha egy 24...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon ciki, ha egy 24 éves lány sok férfi ismerősét vonzónak találja?

Figyelt kérdés

És olykor elgondolkozik, mi lenne ha...

együtt járnának, csak összejárnának, stb.

Ez is a hormonokra fogható?

2012. jún. 14. 20:24
 1/10 MKs ***** válasza:
tetszenek valamiert pl. mert vonzoak, es igy a fantaziad beindul es ennyi abszolut nem ciki
2012. jún. 14. 20:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Dolgoznak a hormonok.Ha megfigyeled,a férfiak például kortól függetlenül minden csinosabb nőt alaposan végigmérnek,megnéznek,és nem feltétlenül azért,mert az összessel kivétel nélkül lefeküdnének,egyszerűen ez szinte beléjük van kódolva.Gondolom,mivel fiatal nő vagy,Benned is dolgoznak a kódok,az ösztönök.Az meg,hogy sok férfival így vagy,azt jelenti,hogy nagyon vágynál már valakire,aki minden téren megadja Neked,ami éppen hiányzik.Meg persze forróvérű vagy...
2012. jún. 14. 20:32
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok szerencsés a férfiak terén, az egyszer biztos.
2012. jún. 14. 20:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. jún. 14. 20:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A vonzalomban semmi elítélendő sincs. Amíg nem fekszel le mindegyikkel, mert cuki a mosolya vagy linkelt valami szépet (nem adod magad könnyen, sokszor sokaknak) addig ez teljesen normális. Akarva akaratlanul ez MINDENKIBEN benne van. Igaza a nők ahogy öregszenek, egyre jobban kívánják a szexet majd, szóval újabb mentség.
2012. jún. 14. 20:47
 6/10 anonim ***** válasza:

Semmi probléma nincs ezzel! Tudod én hányszor elgondolkodok ilyenekről??

Bár csak találkozhatnék veled! :)

28f

2012. jún. 14. 20:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Végre egy lány, akinek nem csak a fehérlovas herceg felel meg.

Mi lenne, ha nem csak elgondolkodnál rajtuk, de jeleznéd is feléjük, hátha valamelyik pedig rólad gondolja ugyanezt.

2012. jún. 14. 22:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Na látod én lennék az az férfi ismerősöd, akire tuti biztosan nem tudnál vonzó férfiként nézni. :D
2012. jún. 14. 22:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha van rendszeres szexuális életed, akkor ciki .
2012. jún. 15. 13:08
 10/10 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszokat mindenkinek!:)

5-ös: Nem, nem szoktam lefeküdni minden szembejövő helyes pasival!:) Csak plátói a dolog.

6-os: Köszi, kedves vagy!

7-es: Ha van rá lehetőségem, kimutatom a vonzalmat. De, ha foglalt az illető, ezt nem tehetem.

8-as: Mért vagy ilyen kishitű?:O

9-es: 9 hónapja nincs rendszeres szexuális életem, ebből az első 5hónapban távkapcsolatban éltem (3-4hetente találkoztunk), azóta pedig egyedül vagyok. Ritkán van testi kapcsolatom, de egy fix partnerrel.

2012. jún. 17. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!