Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismertek hasonló nőt? Létezik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek hasonló nőt? Létezik? Reális elvárások?

Figyelt kérdés

A kérdés egy szinten költői mert bizonyára létezik, de érdekelne, hogy mások mit gondolnak erről.

Külső tulajdonságok: 170-175 cm magas (mivel én 190 felett vagyok), kb. 55-60 kg, normál-vékony-sportos testalkat, szóval egyáltalán nem baj ha nem rendelkezik szépen kidolgozott testtel, de azért figyeljen magára. hosszú ápolt haj, színe mindegy. szem szín is mindegy, de a kék a gyengém. mellméret: nagy, de nem hatalmas, kicsi ne legyen, abszolút nem jelent problémát ha szilikon. arcra csinos. öltözzön nőiesen-divatosan, de ne legyen közönséges. magassarkú alap, szoknya, kosztüm stb.. de mindig alkalomhoz illően, nyilván sportoláshoz bevásárláshoz nem szükséges. korosztályt tekintve 25 év körüli, akinek 3-4 éven belül mondjuk férjhez menne és családalapítás stb...

belső tulajdonságok: megbízható, akiben valóban meg lehet bízni! amíg érzem, hogy megbízhatok a másikban addig nem vagyok féltékeny, de amint úgy érzem, hogy titkolózik, hazudozik, nem őszinte akkor onnantól vége a dologban! ötvöződik benne a családszeretet és a karrierizmus. tehát szeretne családot, de fontos számára az önmegvalósítás, vannak karriertervei céljai a jövőre nézve. nem bulizós, de nem is otthonülő és nem sport megszállott! szóval aki igényli, hogy néha elmenjünk bulizni, néha színház, vacsora, esetleg múzeum, valami érdekes program amit meg lehet bolondítani egy kis erotikával. ebből következik, hogy nem prűd, nem halvérű. sportoljon valamit, de nem baj ha nem rendszeresen, csak hogy mégis törődjön a testével, de az sem szimpatikus számomra ha egy nő sokat sportol, mert akkor nyilván ő is kimondottan sportos-szálkás testalkatú férfit szeretne, olyan pedig nem vagyok. én is sportolok, de csak heti 1-2 alkalommal, csakhogy formában tartsam magam. egyetemet-főiskolát végzett, beszél legalább egy idegennyelvet, előny lenne ha gazdasági vonalon dolgozik, az azonos érdeklődés miatt.

nem tudom, hogy kimaradt-e valami, talán már így is túl sok? a helyzet az, hogy alapvetően megvagyok egyedül is, bár nyilván szeretnék ezen az állapoton változtatni, hiszen akkor nem lenne ez a kérdésem sem, de azt kell mondjam, hogy nem tudom beérni kevesebbel. próbáltam, de nem megy! ha nincs meg a fizikai vonzalom akkor bukik a dolog, ha buta a lány az hihetetlenül illúzióromboló, ha nincs közös érdeklődés és mások a preferenciáink akkor hosszú távon nem működik.

Előre is köszönöm a válaszokat, tudom, hogy nagyon hosszú, de ezt két szóba nem lehet összefoglalni :)

2015. nov. 8. 12:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Úgy írtad le az igényeidet mintha egy új mobiltelefont akarnál venni. A nő nem használati tárgy, szóval ha létezne ilyen nő akkor sem tudnád igénybe venni, nem borulna vidáman a nyakadba, mert szerinte ő jó lenne neked.

Szerintem egyébként nem létezik ez az ideális nő. Ott hibádzik az egész, hogy aki csinos (esetleg szilikon melles), sportos, kosztümös, diplomás, huszonéves, az nem fog neked beállni 3 év múlva cselédnek megy gyereket nevelni.

2015. nov. 8. 22:03
 22/27 anonim ***** válasza:

Szerinted*

ezt akartam az előbb.

Még annyit hozzá tennék, hogy ilyen nőket én nem ismerek, de ez gondolom kiderült az előző hozzászólásomból.

Hasonló azért biztosan akad.

2015. nov. 8. 22:12
 23/27 anonim válasza:
Igazad van, tényleg ne legyen komplett. Néhány dolgot jobb a képzeletre hagyni. ;)
2015. nov. 8. 22:31
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Tök jó, hogy vannak elvárásaid, az ember ne is érje be kevesebbel, mint amit szeretne, egyetértek veled ebben. Meg az irományod azt is tükrözi, hogy van önbizalmad, ez is jó. Viszont azért van, amivel nem értek egyet, pl. a diploma nem feltétlen egyenlő azzal, hogy valaki intelligens, sőt még azzal sem, hogy művelt, tanult. A családalapítósdi + karrier is kicsit ellentmond egymásnak. A többi oké..

Viszont ami így rögtön megfogalmazódott bennem az írásod olvasva, hogy az igazi, őszinte szerelem nagy valószínűséggel nem úgy fog bekövetkezni, hogy majd esetleg jön egy ilyen paraméterekkel rendelkező lány, és akkor bumm, egymásba szerettek. A szerelem jön magától, villámcsapás szerűen, és nem azért, mert tűsarkú van rajta, vagy mert hosszú a haja.. Hanem úgy alle zuzammen, a kisugárzása megfog.. Ahogy rád néz, ahogy beszél, ahogy nevet, ahogy hozzád bújik, és még sorolhatnám a sok kis apróságot, amik meg tudnak fogni a másikban.. :)

Száz szónak is egy a vége, szerintem nem lehet így, ennyire aprólékos elvárásokat támasztva párt keresni.. Azt is mondják, hogy ha igazán szeretsz valakit, nem tudod megmondani, miért, illetve azért, mert olyan, amilyen:)

2015. nov. 11. 10:34
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon furcsák ezek az elvárások, kíváncsi vagyok te is tudsz e ennyit nyújtani, vagy csak az elvárás sok..
2015. nov. 15. 14:35
 26/27 anonim ***** válasza:

jó hosszú a lista,igényeid,

de egy nő nem használati tárgy!

Biztos létezik,sok sikert!

remélem jelentkezik nálad!

2015. nov. 26. 13:44
 27/27 anonim ***** válasza:

nagy, de nem hatalmas, kicsi ne legyen,

Anyádat azt.

2016. aug. 26. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!