Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismertek hasonló nőt? Létezik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek hasonló nőt? Létezik? Reális elvárások?

Figyelt kérdés

A kérdés egy szinten költői mert bizonyára létezik, de érdekelne, hogy mások mit gondolnak erről.

Külső tulajdonságok: 170-175 cm magas (mivel én 190 felett vagyok), kb. 55-60 kg, normál-vékony-sportos testalkat, szóval egyáltalán nem baj ha nem rendelkezik szépen kidolgozott testtel, de azért figyeljen magára. hosszú ápolt haj, színe mindegy. szem szín is mindegy, de a kék a gyengém. mellméret: nagy, de nem hatalmas, kicsi ne legyen, abszolút nem jelent problémát ha szilikon. arcra csinos. öltözzön nőiesen-divatosan, de ne legyen közönséges. magassarkú alap, szoknya, kosztüm stb.. de mindig alkalomhoz illően, nyilván sportoláshoz bevásárláshoz nem szükséges. korosztályt tekintve 25 év körüli, akinek 3-4 éven belül mondjuk férjhez menne és családalapítás stb...

belső tulajdonságok: megbízható, akiben valóban meg lehet bízni! amíg érzem, hogy megbízhatok a másikban addig nem vagyok féltékeny, de amint úgy érzem, hogy titkolózik, hazudozik, nem őszinte akkor onnantól vége a dologban! ötvöződik benne a családszeretet és a karrierizmus. tehát szeretne családot, de fontos számára az önmegvalósítás, vannak karriertervei céljai a jövőre nézve. nem bulizós, de nem is otthonülő és nem sport megszállott! szóval aki igényli, hogy néha elmenjünk bulizni, néha színház, vacsora, esetleg múzeum, valami érdekes program amit meg lehet bolondítani egy kis erotikával. ebből következik, hogy nem prűd, nem halvérű. sportoljon valamit, de nem baj ha nem rendszeresen, csak hogy mégis törődjön a testével, de az sem szimpatikus számomra ha egy nő sokat sportol, mert akkor nyilván ő is kimondottan sportos-szálkás testalkatú férfit szeretne, olyan pedig nem vagyok. én is sportolok, de csak heti 1-2 alkalommal, csakhogy formában tartsam magam. egyetemet-főiskolát végzett, beszél legalább egy idegennyelvet, előny lenne ha gazdasági vonalon dolgozik, az azonos érdeklődés miatt.

nem tudom, hogy kimaradt-e valami, talán már így is túl sok? a helyzet az, hogy alapvetően megvagyok egyedül is, bár nyilván szeretnék ezen az állapoton változtatni, hiszen akkor nem lenne ez a kérdésem sem, de azt kell mondjam, hogy nem tudom beérni kevesebbel. próbáltam, de nem megy! ha nincs meg a fizikai vonzalom akkor bukik a dolog, ha buta a lány az hihetetlenül illúzióromboló, ha nincs közös érdeklődés és mások a preferenciáink akkor hosszú távon nem működik.

Előre is köszönöm a válaszokat, tudom, hogy nagyon hosszú, de ezt két szóba nem lehet összefoglalni :)

2015. nov. 8. 12:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
38%
Egy ilyen fullos nő viszont szóba se állna egy ilyen picsogó hülyegyerekkel. :D
2015. nov. 8. 13:11
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Nagy elvárások, majdnem modellalkatú, de sportos, családcentrikus ugyanakkor karrierista nőt keresel. Úgy érzem kicsit ütik egymást a fogalmak. Aki nő és karriert szeretne, nem biztos, hogy 3 éven belül szülni fog neked gyereket. Az meg, hogy hosszú haja legyen....

Olyat nem fogsz találni aki neked mindenben passzol, mert annak Te nem fogsz kelleni.Nekem a magasságom és a nagy mell, meg a hosszú haj nem stimmel, viszont idősebb vagyok, gazdasági diplomám van, 2 idegennyelvet beszélek, nem vagyok családcentrikus, heti 4 x sportolok, jól öltözöm, sokszor hordok magassarkút, de hátvégén nem. Szoknyát szinte alig. Nekem ha fiatalabb lennék, nem kellenél.

2015. nov. 8. 13:18
 13/27 anonim ***** válasza:

Én nem ismerek egy ilyen nőt sem. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem is létezik.

De szerintem túlságosan leszűkíted az egészet. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy attól, hogy valakinek van egy preferenciája, hogyhogy nem tud kicsit alkalmazkodni és más külsejű lányba/fiúba is beleszeretni.

Persze nyilván erről nem tehet az ember, csak nekem tök furcsa, mert én nem így működök.

Én is le tudnám írni, hogy számomra milyen a tökéletes férfi külső, de ettől függetlenül ezer meg egy olyan van, aki baromira nem passzol az ideálba, valamiért mégis kegyetlenül vonzónak tartom.

2015. nov. 8. 13:20
 14/27 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sok a külsőség benne. Amúgy nem ismerek olyan nőt, aki megfelelne a kritériumaidnak.
2015. nov. 8. 13:22
 15/27 A kérdező kommentje:

# 11

hát most nagyon a szívembe gázoltál ;)

2015. nov. 8. 13:26
 16/27 anonim ***** válasza:

Én rengeteg ilyen nőt ismerek, köztük vagyok én is. Még a gazdasági vonal is stimmel, bár alapból mérnök vagyok.

Szóval igen, létezik ilyen, nem is kevés.

2015. nov. 8. 13:58
 17/27 anonim ***** válasza:

Hármas vagyok. (Az mondjuk nem derült ki, hogy nő, de hasonlóan viszonyultam a társkereséshez.)

Nekem is mindenki ezt mondta, hogy na és a szerelem? Hát én szerettem bele életembe úgy valakibe, hogy nagyon nem passzoltunk össze, a rózsaszín köd elvakított, és csak évek múlva derült ki, mennyire rosszul döntöttem, amikor már nagyon nehéz volt kilépni. Ezért kicsit módosítottam a preferenciáimon, megtanultam megfogalmazni, hogy milyen értékek fontosak, és nem is lettem addig szerelmes, amíg mindent meg nem találtam egyben.

Szerintem a kérdező nem csak külsőségeket írt, nagyon nem. Hogy ne létezne olyan nő, aki egyszerre vágyik családra és önmegvalósításra? Hogyne lenne! Barátnőim, nőismerőseim többsége ilyen. Az a kivétel, aki nem!

És hogy az a nő, aki megfelel az elvárásoknak, elégedetlen lenne ezzel? Nem így van! Csak az önbizalomhiányos nők, akik egy-két tényezőben nem felelnek meg az elképzeléseknek, és emiatt fújnak a kérdezőre, hogy sokat vár el. Az a nő, aki megfelel a kritériumoknak, és ezt tudja magáról, biztos lehet benne, hogy a kérdező nem éri be bárkivel, és nem fogja lecserélni az első szembejövőre, mert PONT Ő kell neki. Ahogy az én párom is nagyon örül annak, hogy nem azért vagyok vele, mert ő jutott, hanem mert tényleg nagyon sok jelentkező közül választottam PONT ŐT, mert ő ütötte meg az általam elvárt szintet. És így nem pótolható, helyettesíthető bárkivel, hanem nagyon is megbecsülöm. (Megjegyzem, ez fordítva is igaz! Én sem jöttem volna össze olyannal, akin azt éreztem, hogy mindegy, csak legyen valaki... Olyan társra vágytam, aki pont engem keres, értékeli azt, aki vagyok!)

Egyetlen dologban kellett kompromisszumot kötnöm: a párom nem az a korosztály, amiben keresgéltem. Idővel rájöttem, hogy ehhez csak a megszokás miatt, a társadalmi konvenciók miatt ragaszkodtam, valójában a párkapcsolatban SEMMI jelentősége nincs a kornak, ha egyébként minden más stimmel.

2015. nov. 8. 14:01
 18/27 anonim válasza:

Tetoválás belefér? Dohányzó/nem dohányzó?

Ha már lista, legyen komplett. :)

2015. nov. 8. 14:05
 19/27 anonim ***** válasza:

igazából az egész arról szól olyan jelöltet keresel akivel látsz közös jövőt. Több lány is biztos jó lenne, de te egy életre tervezel és olyannal tudod elképzelni magad aki olyan mint te.

Valójában ezzel nagyon sokáig én is így voltam mint te, de a személyiségemből adódóan 2 belőlem összeférhetetlen :D A legjobb barátomban találtam meg a társam, lelkileg tökéletesen passzolunk, személyiségünk nagyon különböző, de figyelemreméltóan támogatjuk és ösztönözzük egymást az életben. :)

2015. nov. 8. 21:43
 20/27 A kérdező kommentje:

# 18

komplett inkább ne legyen, de hogy a kérdésre válaszoljak a tetoválás inkább előny mivel nekem is van és még lesz is, de természetesen nem feltétel. dohányzás minimális szintig nem zavar, ami alatt napi néhány szálat értek. :)

2015. nov. 8. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!